• 9

Obavezno držite dva mokra sunđera u frižideru: Ovaj savet će vam olakšati život

Majke kažu da je bolje od margarina

  • 9

Iako je postalo najnormalnije da u parkiću dobijete savet da odmah po udarcu detetu namažete margarin na čvorugu kako bi nestala, sada se pojavio novi trik, koji je, priznaćete, vrlo koristan.

Naime, dovoljno je da nakvasite dva sunđera i stavite ih u kese za zamrzivač, pa u frižider.

To treba da budu čisti sunđeri koje lepo skvasite običnom vodom, malo ocedite i stavite u kesu. Tu kesu držite u frižideru. Kada se dete povredi (ogrebotina, udarac, posekotina), taj sunđer stavite na ranu i ne brinete. 

Bolje je od povrća jer se ono smrvi, pa se ne mpže upotrebiti, a daleko je bolje od zaleđenog mesa, koje bude previše hladno za dečje lice.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ruska

    Ako neko moze da vam iz Svajcarske donese ,, pomadu Arnica "za kada dete padne i ima ogrebotine , malo otvorenu ranicu . Ako padne , bez ogrebotina , ima gel takodje Arnica . To je nesto neverovatno . To je Original Svajcarsko . Sutradan , nema nista . Takodje granulice kod homeopaticara , ili kako se vec tamo zove ..... to je takodje isti efekat !

  • Detroit

    Kad se bio mali,mama mi je stavljala nista kad se udirim i cvoruga iskoci.Kaze mi samo,procice to,nije to nista!I stvarno prodje😉

  • Zoka

    Oproban recept i efikasan protiv cvoruge. Kada sam bila mala i udarim se jace,i da mi ne bi ostala cvoruga,mama mi stavi maramicu okvasenu sircetom. Drzim nekih pola sata i stvarno cvoruge nema a ne pojavljuje se modrica. Puno narodnih saveta i lekova me je mama naucila i zaista su efikasni i sto je najbitnije bez hemije

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima