• 0

Stručnjak otkriva sjajne trikove za peglanje bez muke - sve što vam treba su folija, presa i sirće

Probajte ove vrhunske savete koji su isplativi, brzi i jednostavni

  • 0

Londonski stručnjak za čišćenje Kigan Kimbel otkrila je nekoliko zgodnih trikova koji će vam uštedeti vreme i novac u domaćinstvu, a posebno kad je reč o peglanju. Dobra vest je da sve što vam je potrebno već imate u svom domu.

Probajte ove vrhunske savete za peglanje koji su isplativi, brzi i jednostavni.

1. Sirće i voda za ravnu odeću bez peglanja

Za sve koji vode računa o eko-sistemu naše planete ovo je idealno rešenje, je su sastojci koji se koriste 100% prirodni. Sipajte  alkoholno sirće i vodu u raspršivač u srazmeri 1:3 i poprskajte tek osušenu odeću. Protresite, stavite na vešalicu ili položite na ravnu površinu i ostavite da se osuši. Svi nabori na odeći će nestati.

Izgužvano, Izgužvana odeća pegla

Foto: YouTube / soniastravels, Telegraf

2. Ubrzajte peglanje uz pomoć folije

Ovaj iznenađujući trik pomoći će vam da odeću peglate sa obe strane. Ispod komada koji želite da ispeglate (na dasku na peglanje) stavite aluminijumsku foliju i potom se bacite na peglanje. Na ovaj način ćete ravnati odeću istovremeno s obe strane.

3. Presa sa kosu za fine detalje

Koliko puta ste se iznervirali što morate da uključujete peglu samo zbog malo pogužvanih rukava na košulji ili nogavica? Rešenje je presa za kosu. Brzo se ugreje, ne morate da trošite vreme na peglanje celog odevnog predmeta, a efikasno ispravlja nabore. Pritom, presa je zgodna za "fine" detalje poput kragni sa perlicama ili cirkonima, jer može lakše da se pristupi izgužvanom delu.

pegla, kosa, devojka

Foto: Pixabay

4. Peglajte dok se tuširate

Zvuči potpuno nerealno, zar ne? Ipak, kako tvrdi Kigan ovo je jedan od efikasnijih načina da ispravite svoju garderobu. Izgužvanu odeću okačite na vešalicu i stavite u blizini kade. Dok se tuširate, u kupatilu će se stvoriti para koja će ispraviti nabore na odeći.

Probajte ove trikove, provereno deluju!

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima