≫ 

Pomoću ove 2 čudesne mantre učinite da vam 2020. godina bude najuspešnija godina do sada

Izgovarajte ih svaki dan

  • 0
mantra

foto: pixabay.com

Mantra br. 1: Ja sam heroj svog života

 

Način na koji se ponašate suočeti sa događajima koji su izvan vaše kontrole određuje ko ste - heroj ili žrtva sopstvenog života.

U bilo kojem danu može se dogoditi mnogo toga što se teško može nazvati idealnim. Razočaravajuće vesti, loše vreme, negativne povratne informacije, bilo šta… Namerna ili podsvesna odluka da budete žrtva znači da se često žalite, planirate osvetu i sve ono što je daleko od izdrade plana za prevazilaženje nastalih teškoća.

Imajte na umu da svi imaju problema. Uvek ćete ih imati i vi. Nemojte maštati o tome da je budućnost uvek svetla. Umesto toga, težite da se razvijate, bez obzira na sve.

Odluka da postanete heroj svog života znači da postavljate tačna pitanja. Na primer, šta sada mogu da uradim sa tim?

Heroj ne znači da samosažaljevate sebe ili krivite nekog drugog. Ova mantra treba da vas podseti na to da sreća i uspeh zavise upravo samo od vas.

Svetu nije stalno do vašeg postojanja i to je dobro jer to znači da možete raditi šta god poželite. Možete da počnete da ostvarujete svoje snove, a ako ti snovi plaše druge ljude, onda znači da je odličan! Niko drugi ne treba da vas razume osim osobe koju vidite u ogledalu.

Odabirom sopstvene ličnosti za heroja života inspirisaćete i druge da to postanu. Neka sve vaše misli, reči i postupci odgovaraju najboljoj verziji sebe.

Mantra br. 2: Ja sam ono što stalno radim

 

Očigledno je, zar ne? Ali vrlo često gubimo iz vida ovu istinu. Mislite da ne možete više ništa učiniti i da se još uvek nadate novim prilikama? Ne možete postati pisac ako ne pišete, prodavac ako ništa ne prodajete ili plesač koji ne pleše. Ne možeš biti odličan ako sve što radiš nije superiorno.

Stalno kašnjenje, kršenje rokova, negativne misli i obavljanje posla koji vam se ne dopada - sve to određuje vaše postojanje.

Da, potoje veseli izuzeci u školi kada deca koja uopšte ne pokušavaju da dobiju petice, imaju zapravo sve petice. Ali u stvarnom životu to se ne događa, pa ako ne date sve od sebe, a očekujete maksimalne prinose, to je poput nade da ćete osvojiti sedmicu na lotou bez uplaćenog listića.

Jedino praksa dovodi do odličnih rezultata. Odlična reputacija donosi plodove. Unapređenje i visoke funkcije dostupni su i za obične ljude koji rizikuju.

Svaki vaš kontakt, razgovor, odluka ili misao prilika je da postanete osoba kakva želite da budete. Svaki dan u glavi ponavljajte pitanje - kako bi to uradila osoba koja želim da postanem?

Mantra "ja sam heroj svog života" podseća vas da su svi vaši postupci stvar izbora, a "ja sam ono što činim" da donosite dobre odluke i razvijate navike koje će vas odvesti do željenih rezultata.

Video: Natasja je otkrila meditaciju koja za samo 20 minuta otklanja stres, a zna i kako vi možete da promenite svoj život za 5 dana

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA