• 0

Za dva minuta umotajte novogodišnji poklon kao profesionalac!

Ukoliko ste se do sada mučili umotavajući poklone za drage ljude, došlo je vreme da sebi olakšate život. Posle ovoga, postaćete pravi majstor

  • 0

Ako ste od onih ljudi koji uvijanje poklona smatraju višom matematikom, došao je kraj vašim patnjama. Verovatno vam niko do sada nije lepo objasnio i pokazao koliko je to jednostavno, piše Business Insider.

Kako je trenutno u jeku sezona poklanjanja, pravo je vreme da savladate veštinu koja će vam u budućnosti biti veoma korisna.

Za prva dva koraka objasnićemo vam šta treba da radite.

Prvi korak:

Prvo što treba da uradite je da izmerite papir u koji ćete umotati poklon. Obmotajte ga oko poklona i obeležite kako biste znali koliko treba da isečete. Ne držite se striktno te linije, nego isecite dva do tri centrimetra više nego što ste obeležili.

Drugi korak:

Što se tiče bočnih stranica poklona, papir treba da prelazi polovinu visine stranice i da bude jednak sa obe strane. Isecite višak papira.

Što se tiče ostalih koraka, njih pratite u snimku (u kom su ilustrovana i prethodna dva poteza), koji je veoma pažljivo napravljen kako bi vam što više olakšao umotavanje poklona.

V. T.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima