• 0

Da li ste dugoročno uspešna kombinacija? Proverite kako se numerološki slažete s partnerom

Bioritamski broj pokazuje naše funkcionisanje kroz dan

  • 0

Osobe s različitim brojem u bioritmu bolje se slažu nego oni koji imaju isti. Razlog je taj što se tako osobe bolje nadopunjuju i jednostavnije prelaze preko kriznih i problematičnih situacija.

Bioritamski broj pokazuje naše funkcionisanje kroz dan, ono što pokreće našu energiju i sve ono što je blokira. Za ovaj broj moglo bi se reći da nas ne definiše kao lični broj, ali pokazuje naše svakodnevne aktivnosti, navike i potrebe. Sabiranjem vašeg i partnerovog bioritma dobićete odgovor kako biste se slagali u svakodnevnom životu i u ljubavi uopšteno.

Kako da ga izračunate?

Primer:

Vaš datum: 25.6.

Partnerov datum: 14.3.

Formula za sabiranje bioritma je sabiranje dana i meseca rođenja.

2 + 5 + 6 = 13 a to je 4

1 + 4 + 3 = 8

U numerologiji se uvek dvocifreni brojevi sabiranjem svode na jednocifreme brojeve.

Vaš i partnerov bioritamski broj dobija se sabiranjem vašeg i partnerovog broja bioritma.

4 + 8 = 12 a to je 3

horoskop

Foto: Pixabay

Varijante:

X + Y = 1

Ovo je racionalna veza koja ima potencijala da opstane na duže staze. Broj 1 predstavlja snagu i ukoliko se partneri nadopunjuju – ovo je uspešna kombinacija. Partneri samo treba da pripaze da ne budu sitničavi i da time ne opterećuju odnos.

X + Y = 2

Ovo je veza u kojoj će jedan od partnera biti na neki načn zablokiran i iskorišćavan protiv svoje volje. U ovoj vezi – vođa je uvek izabran. Većinom u ovakvom spoju bolje prolazi osoba sa neparnim bioritamskim brojem, dok druga – s parnim brojem, iz veze izvlači finansijsku korist.

X + Y = 3

Veoma emotivna veza, puna strasti, ljubavi i senzibilnosti. Ovde partneri ispunjuju svoja emotivna očekivanja. To najčešće održava vezu zauvek!

X + Y = 4

Težak spoj. Ovo je inače mnogo bolja kombinacija za poslovnu saradnju. U ovom odnosu ima mnogo prepreka i otežanja koja je teško prevazići. Kada emocije popuste, dolazi do međusobnog okrivljavanja i optuživanja te nakon toga dolazi do prekida veze.

X + Y = 5

Uspešan spoj. Počinje i nastavlja se prijateljskim odnosom, sa mnogo slobode za oba partnera. Ovaj broj im daje velike mogućnosti pa ukoliko partneri rade na odnosu – veza će svakako opstati!

horoskop

Foto: Pixabay.com

X + Y = 6

Veza je predodređena da se završi brakom pa može da bude veoma funkcionalna i uspešna. Ovde je osnova porodica – i malo ko može da utiče na razvoj ovog odnosa!

X + Y = 7

U ovoj vezi partneri treba da budu obzirni jedni prema drugome. Veza može da bude duhovno dobra ali svejedno veoma teška i opterećujuća. Teškoće koje dolaze su posesivnost, ljubomora i sumnjičavost/ nepoverenje. Teško održiv spoj!

X + Y = 8

Mirna i harmonična veza – ali bez velike strasti. Finansijski stabilan odnos. Ovaj spoj je smirenje za oba partnera. Kod privremenog prekida uvek dolazi do obnavljanja veze.

X + Y = 9

Karmička veza, kroz koju treba da se prođe. Partneri su morali da se susretnu i spoje tako da provedu deo života zajedno. Često to nisu veze koje traju zauvek već su to svojevrsne lekcije kroz koje treba da prođete i naučite nešto važno.

(Telegraf.rs/www.facebook.com/TarotGalaxy)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima