≫ 

Najnoviji trend za postizanje motivacije: Mapa želja ispuniće svaku vašu zamisao, evo i kako

Kako pretvoriti snove u realnost?

  • 0
želja foto: pixabay.com

Nakon elektronske sveske, lepljenja stikera sa rasporedom zadataka i ciljeva, među ljudima se proširio novi trend koji garantuje postizanje uspeha u životu. 

Bilo da je reč o spisku stvari koji želite da ostvarite ili usvajanju nove životne navike, ovaj neobičan koncept pomaže da svakog dana podsećate sebe na svoj viši cilj, a tajna se krije u vizualizaciji.

Zapravo, potrebno je samo da krerirate tablu sa željama, tj. mapu svojih želja. Proces je veoma jednostavan - na hamer papir zalepite slike koje vas motivišu i inspirišu ili vas podsećaju na stvari koje želite da uradite u budućnosti.

Osnovna ideja je da vizualizujete ciljeve koje želite da postignete, a zasniva se na učenju koje je predstavljeno u kultnoj knjizi "Tajna" (The Secret).  Smatra se da slike aktiviraju delove našeg mozga sa kojima donosimo važne životne odluke i na taj način pomažu ljudima da kreiraju i manifestiraju svoje snove.

Tabla koja se sastoji iz želja se može obraditi tematski, ili se podeliti na više delova kao što su karijera, putovanja, ljubavni život.

Potrebno je samo dva minuta da zapišete svoju želju, a zatim da prikupite slike koje želite da zalepite. Od dodatnih stvari, pripremite makaze, lepak i hamer papir.

I dok ste možda ranije čuli za ovu vrstu table za postizanje snova, izveštaj Gugl kompanije otkriva da su one upravo sada zapravo najtraženije u pretrazi.

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA