≫ 

Otkrila sjajan način sakrivanja slatkiša od dece: Čik pogodite gde se nalazi čokolada

Ponekad je nešto najbolje sakriti ispred nosa...

  • 6

Jedna žena je otkrila smešan način na koji sprečava svog sina od konzumiranja prekomernih količina čokolade, time što je krije na posebnom mestu u zamrzivaču.

Ona je na Fejsbuk stranici Mums Who Organise objavila svoje rešenje ovog "problema", time što je čokoladu sakrila njemu ispred nosa.

Mums Who Organise Foto: Facebook/Mums Who Organise

- Čokolada se nalazi u pakovanju smrznutog bobičastog voća. Sakrivena je tako da je moj šesnaestogodišnji sin ne može pronaći, pa ne može ni da se davi u njoj - napisala je majka.

Druge majke su se oduševile ovom promućurnom idejom, pa su izjavile da će isti postupak početi da praktikuju i u svojoj kući.

- Oduševljena sam. Moja deca nikad ne bi prišla zamrznutim borovnicama - napisala je jedna.

- To je genijalno. Čokoladu krijem svuda po stanu, ne bi li je moj četrnaestogodišnji sin slučajno pronašao. Moram pronaći šta ne bi nikad jeo, pa je uglaviti u to pakovanje - dodala je druga.

Ostale žene su otkrile koji su njihovi principi skrivanja, a oni su uključivali odlaganje slatkiša ispod kućnih aparata, tiganja, kreveta, a jedna je čak na kutiji sladoleda pisala "kiseli kupus", pa njenoj deci nije palo na pamet da je otvore.

Jedna dama je čak instalirala sef u komori frižidera.

Mums Who Organise Foto: Facebook/Mums Who Organise

Gde vi krijete vaše slatkiše?

Video: Ova mama je jednim urnebesnim snimkom objasnila kako je to kad imaš decu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    9. februar 2020 | 11:51

    Ne shvatam zasto treba da kriju? Imam 4 dece i nikad ne krijem, jedan celi ormaric nam je pun slatkisa, a kad zele nesto pitaju je li OK da uzmu i to je to.

  • Chance

    9. februar 2020 | 13:04

    Moji su krili, mi smo naravno znali gde, ali smo opet cekali da nam oni daju. Svakako mi to nista nije pomoglo, opet danas imam metabolicki problem, iako nisam jela mnogo slatkisa. Sve je stvar srece.

  • Milica

    9. februar 2020 | 12:07

    Ne kupujem slatkise, grickalice, cak i ako kupim to je ponekad i u maloj kolicini, cisto da se zadovolji zelja. I nema probelma ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA