≫ 

Kako da vam hleb ostane svež i ukusan kao prvog dana: Trik koji morate da isprobate!

Ukoliko želite da produžite svežinu svom hlebu obavezno se poslužite ovim super trikom

  • 1

Hleb je teško očuvati dugo svežim, posebno ukoliko živite sami i ne možete da stignete da ga pojedete u roku od jednog ili dva dana.

Međutim, na internetu se pojavio odličan trik jedne domaćice koja je pronašla tehniku kako hleb može da ostane svež i ukusan kao prvog dana.

U fejsbuk grupi Lunchbox mums ova žena je objasnila da kupuje dve različite vrste hleba za sebe i svoju ćerku, a potom ih zamrzava na poseban način.

Crni hleb Foto: Pixabay

- Ovo je brzi trik koji olakšava zamrzavanje hleba, a najbolje od svega je što se vekne neće zalepiti jedna za drugu - napisala je, a potom objasnila celokupan postupak.

Naime, kako bi olakšala sebi kasnije odmrzavanje i pripremu, kreativna domaćica jednostavno između parčića hleba umeće prethodno isečen papir za pečenje, a potom ih stavlja u zamrzivač.  Kada joj zatreba svež hleb, ona samo izvuče parče koje želi...

Ne samo da je na ovaj način produžila svežinu hleba, već je sprečila da se komadi zalepe.

hleb Foto: Pixabay.com

Koliko je ovaj trik oduševio mnoge govori činjenica da su se ispod njene objave ređali komentare oduševljenih žena koje su istakle da će prve prilike isprobati ovaj trik za zamrzavanje hleba.

- Odlična ideja! Obično mi se dva parčeta zalepe jedno za drugo i imam problem da ih razdvojim - napisala je jedna članica u grupi Lunchbox mums.

Video: Imate li za hleb: Ova vekna košta 1.380 evra i najskuplja je na svetu

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zak

    14. februar 2020 | 10:22

    Ako zelite dobar hleb pravi te ga na starinski nacin bez adetifa i drugih sastojaka i hleb bice vam dobar i posle nekoliko dana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA