Biljka koju mnogi imaju u dvorištu postala je simbol po kojem se svingeri međusobno prepoznaju

Nekada popularni cvet više nije toliko poželjan, jer se retko ko usuđuje da ga zasadi i gaji

  • 0
Pampas trava Pampas trava / pixabay.com

Biljka koja se može videti u velikom broju dvorišta i bašti postala je zapravo tajni znak za svingere. Ona signalizira ljubiteljima ovih aktivnosti da oni koji je imaju vole da se upuste u seksualne igre koje podrazumevaju menjanje partnera.

Radi se o biljki koja se zove Pampas trava, čija prodaja je, prema istraživanju britanskog "Telegrafa", opala zbog toga što je postala popularna među svingerima.

Menadžer iz rasadnika "Palmstead Nurseries“ kaže da im ljudi sve manje traže ovo cveće i da se njena prodaja prepolovila zbog svog donedavno tajnog značenja.

- Jednostavno nije popularna trenutno. Nemam dokaz da se biljka upotrebljavala u te svrhe, ali ovo cveće je postalo popularno sedamdesetih, kada je vladao kič – kaže Nik Koslet, marketinški menadžer rasadnika.

Radio-voditeljka Marijela Frostap izjavila je da je identifikovana kao svingerka jer je ovu biljku zasadila u svom dvorištu u Noting Hilu. Ona kaže da je bila preplavljena neželjenim pitanjima i da su je brojne komšije pitale da li je svingerka.

Pampas trava potiče sa juga Amerike i nazvana je po regionu Pampas u Brazilu, Urugvaju i Argentini, a Britanci je sada zaobilaze u širokom luku, jer ne žele da steknu reputaciju seksualno slobodnih osoba.

(V. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA