≫ 

3 originalne ideje za poklon za 8. mart bilo da su za mamu, baku, partnerku ili drugaricu

S ovim poklonima nema greške

  • 0
Exit Escape Room Dan žena foto: Exit Escape Room/promo

Za mnoge osmi mart ipak nije samo običan datum u kalendaru – žene se baš tog dana osećaju posebno kada ih jači pol uvek obraduje malim znakovima pažnje.

Zaboravite na predvidivo cveće i bombonjere, iskoristite ove kreativne ideje da pokažete da vam je stalo do vama drage ženske osobe, ali i kvaliteta njenog života!

Evo nekoliko originalnih predloga bilo da su za omiljene ženske članove vaše porodice, partnerku ili pak, zabavu s drugaricama:

Zekin album

Exit Escape Room Dan žena foto: Zekin album/promo

Zekin album će vam pomoći da udahnete život u vaše uspomene. Bez obzira na to da li ste ponosni roditelj, maštoviti tinejdžer, strastveni sportista ili volite da putujete, uspomene će biti ovekovečene uz vašu maštu i uz našu pomoć.

Ako su vam deca, roditelji, sestra ili voljena osoba u drugom gradu ili u inostranstvu, mi imamo savršen način da ostanete u bliskom kontaktu. Današnje telekomunikacije su izbrisale kilometre i sate koji vas razdvajaju, ali ovakav poklon će oživeti vaše uspomene. Albumi, kalendari i kanavas slike (slike na platnu) savršen su način da izmamite osmeh i budete prisutni svakodnevno u domovima dragih vam osoba i ako ste blizu ili daleko.

Exit Escape Room Dan žena foto: Zekin album/promo

Gajite ljubav

Ko naruči photobook do kraja nedelje na poklon će dobiti zumbul, koji se nalazi u saksiji i uz redovno zalivanje raste i cveta.

Photobook možete sami kreirati na sajtu gde vas čeka preko 40 personalizovanih tema.

Escape Room

Escape Room foto: Exit Escape Room

Na Dan žena, svaka ekipa koju čine samo dame ostvariće poput od 50 odsto!

Da li tražili nagradu koju je osvojio "Nestali kuglaš", spasavali putnike iz voza Balkan Express koji je izgubio kontrolu, spasavali svet od invazije vanzemaljaca ili oslobođali Beograd u Prvom srpskom ustanku, zabava je zagrantovana.

Uradite screenshot ovog kupona i u toku marta meseca pokažite ga Exit Escape Room-u i ostvarite 25% na igru "Prvi srpski ustanak".

Exit Escape room dan žena Kupon Exit escape room/Foto: promo

Kurs plesa

Ples foto: pixabay.com

Ako je vaš partner avanturističkog duha, kurs plesa može biti jedan od originalnijih poklona koji je ikada dobio. Ples predstavlja idealnu rekreaciju, jer utiče na zdravlje i vitalnost, poboljšava kognitivne sposobnosti, podiže životnu energiju i samopouzdanje, a zbog kombinacije muzike i pokreta ima i terapijski učinak, pa će se, pored toga što će angažovati celo telo, super i zabaviti.

Video: Milan Borjan dobio na poklon automobil od supruge

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA