≫ 

Talentovana Japanka svojoj deci pravi obroke koji izgledaju kao prava umetnička dela

Da li bi imali srca da ih pojedete?

  • 0
beba, dete, hrana, obrok Pixabay.com

Svi roditelji znaju koliko deca mogu da budu izbirljiva. Našim mališanima je pored ukusa jela veoma bitna i vizuelna prezentacija. Zato roditelji, da bi zadovoljili male kritičare, svakodnevno pokušavaju da savladaju umetnost kuvanja. Jedan od tih roditelja je Etoni Mama, majka troje dece iz Japana. Ova neverovatno talentovana žena pravi neodoljiva jela koja i odrasli žele da probaju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by えとにママ (@etn.co_mam) on

Etoni Mama ima tri devojčice od sedam, devet i jedanaest godina. Ove devojčice su prave srećnice, jer imaju priliku da skoro svakog dana jedu obroke u obliku omiljenih likova iz crtanih filmova. Talentovana mama nije imala prethodno kulinarsko znanje, ali je definitivno postala pravi majstor Bento obroka.

Bento je japanski termin za obroke spremljene u kutiji. Pored regularnih obroka, u Bento se pakuju „kyaraben“ obroci, odnosno obroci napravljeni u obliku crtanih likova, ljudi, životinja itd. – prenosi Bored Panda.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by えとにママ (@etn.co_mam) on

Nakon što je Etoni Mamu koleginica ohrabrila da svoje zabavne obroke podeli na Instagramu, pratioci su prepoznali njen talenat i ubrzo je zapratilo preko 103 hiljade pratilaca. Popularnost na društvenim mrežama dovela je do toga da Etoni objavi kuvar. U njemu roditelji mogu da pronađu ideje i objašnjenja kako da naprave ukusna i zabavna jela kojima deca neće moći da odole. Zanimljive obroke možete pogledati na Instagram profilu ove mlade mame Etn.co_mam.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by えとにママ (@etn.co_mam) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by えとにママ (@etn.co_mam) on

Video: Ovaj bebac živi život kao iz bajke

K.B.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA