Evo šta će Srbi prvo uraditi po ukidanju vanrednog stanja: "Zagrliću roditelje što jače mogu"

Vaši odgovori bili su zaista inspirativni

  • 28
Anketa foto: Pixaba.com/Telegraf.rs

U anketi portala „Telegraf“ čitaoci su odgovarali na pitanje šta je prvo što će uraditi kada se život vrati u normalu nakon pandemije korona virusa.

Naime, rezultati ankete u kojoj je učestvovalo nekoliko stotina ljudi pokazuju da će se 20,76 odsto prvo sastati na kafi sa prijateljima, a na drugom i očekivanom mestu našao se odlazak kod frizera (18,38 odsto vaših odgovora).

Duge šetnje su se našle na trećem mestu, pa će ih praktikovati čak 16,48 odsto čitalaca, a u kafanu će prvo nakon ukidanja vanrednog stanja otići čak 13,63 odsto vas.

Ipak, zanimljiviji su bili odgovori koje ste ostavili u komentarima u kojima se najbolje vidi šta je ono što nam trenutno nedostaje.

Anketa foto: Telegraf.rs

Jedan komentator je rekao da će prvo otići u Hram Svetog Save da zapali sveću za sve preminule, a drugi da će se truditi da ostane zdrav budući da je to jedina želja koju svi imamo.

Anketa foto: Telegraf.rs

Drugi su se pak šalili, pa je jedan komentator rekao da će oprati i uramiti masku, a neki su istakli da im karantin savršeno odgovara, pa ni ne znaju kako će se navići kasnije na normalan život.

- Prljavim rukama ću nešto pojesti – našalio se jedan čitalac „Telegrafa“.

Anketa foto: Telegraf.rs

A ima i onih kod kojih strah neće nestati ni kada se sve vrati u normalu.

Anketa foto: Telegraf.rs

Možda je i najbolji zaključak jednog komentatora koji je rekao da će čim izađe napolje „prebiti koronu“ i nastaviti normalan život.

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana

    15. april 2020 | 12:18

    Po zavrsetku ovog haosa ako budem ziva odoh na kampovanje u Gornjak.Sada sam na braniku otadzbine .Vizir,maska , zastitno odelo rad prekovremeno.Bas smo svi iscrpljeni I preumorni.Srecno svima .

  • Nevena

    15. april 2020 | 12:43

    Prvo što ću zaista da uradim da odem u manastir Tumane gde sam htela al je na žalost stigla korona. Tamo da zapalim sveće za sve stradale od ovog virusa i da se pomolim Svetom Zaosimu i Mati Tumanskoj i svim Svetima. To je prvo što ću ja uraditi.

  • tea

    15. april 2020 | 12:05

    nema grljenja i ljubljenja jos dugo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA