• 12

Prvo što vidite na ovoj slici otkriva ključnu karakteristiku vaše ličnosti: Puž, mapa ili lobanja?

Recite nam u komentarima šta ste prvo videli

  • 12
Test licnosti

Foto: Facebook

Psihološki testovi se, po pravilu zasnivanju na interpretaciji prvog što čovek primeti na slici koja mu je predstavljena. Stoga, ono što ćete sada videti otkriva celu istinu o vama.

Pa, šta prvo vidite?

Puž

Vaši najveći kvaliteti su ljubav prema životu i avanturama i velika količina energije. U vama živi slobodan duh, a čitava vaša ličnost se može opisati jednom frazom - živite kao da sutra ne postoji.

Volite avanture, iskušenja i, generalno, život. Ispunjeni ste energijom i radošću. Nepredvidivi ste i aktivni, ali nikada ne gubite vreme na stvari koje su vam nezanimljive.

Ne tolerišete pravila i postupke na koje ste prisiljeni zbog njih. Najudobnije se osećate kada ste u centru pažnje, gde možete da pokažete svoje talente i postignete rezultate.

Ništa manje bitna jeste i činjenica da uživate da provodite vreme sa dragim ljudima.

Mapa/karta

Vi ste optimisti i vrlo ste radoznali u nameri da istražite svet. Možda je najbolji opis za vas - znatiželjni stvaralac. Odlikuju vas optimizam i lakoća življenja, a veoma vas zanima i svet oko sebe. Volite da eksperimentišete sa načinima posmatranja, a to je ujedno i kreativni izvor inspiracije za vas koji vam daje mogućnost da izgradite sopstvenu apastraktnu stvarnost.

Imate suptilan um i oštro oko koje može da prodre u samu dušu. Ne volite dvolične ličnosti koje "gaze preko mrtvih" da bi se lažno predstavljale. Imate sposobnost da vidite njihovu pravu prirodu i namere.

Ogroman uspeh vas očekuje u svakom poslu koji zahteva korišćenje suptilne, ali tačne vizije situacije.

Lobanja

Vi ste "ljubazni mislilac". Odlikuju vas ljubaznost, smirenost i sklonost saosećanju. Velikodušni ste prema drugim ljudima i uvek uzimate u obzir njihovo mišljenje. Ali, najveća sreća donosi vam priliku da nekome pomognete.

Volite da radite sami, ali ne odbijate da delite sreću i velikodušnost sa drugima. Mrzite nasilnike koji se rugaju slabima. Smatrate da za nasilje u vašem svetu uopšte nema mesta.

Uspeh vas očekuje u bilo kom poslu koji se bavi društvom ili je na neki način povezan sa ljudima. S vama svet zaista postaje prijatnije i plemenitije mesto.

Video: Kako biste reagovali da vidite nagu devojku dugu pet metara

(T.T./Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Britva

    Hehe Naravno da vidis lobanju prvu kad gledas na telefonu jer je slika umanjena ne vidi se uopste puz niti karta tek kad udjes vidis puza al onda je kasno hehe

  • mimi

    lobanja je prvo sto ugledaš bar meni

  • Jaka

    Lobanja

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima