≫ 

Mesto gde hrana ostaje duže sveža: LG frižideri sa NatureFRESH tehnologijom

Shvatite u jednom trenutku da vaša kuhinja zaslužuje novog "ljubimca"

  • 1
LG Foto: Promo

Tačnije, ne samo da zaslužuje već vam je neophodan novi frižider. I čim ste to pomislili, suočili ste se sa teškom, ali negde i slatkom mukom izbora. Frižider sa jednim vratima, kombinovani frižider, side-by-side frižider, door-in-door frižider, ugradni ili samostojeći frižider… Frižider sa zamrzivačem u donjem delu, frižider sa zamrzivačem u gornjem delu, ove ili one zapremine, sa inovativnim funkcijama, ili bez istih, onaj koji ima tri plusa za energetsku efikasnost…Misli se roje, lete, opcija je pregršt, ne znate šta biste i koji frižider biste da unesete u svoju kuhinju.

Pa, možemo vam oko toga makar malo pomoći, nadamo se. Jedan od predloga – frižideri kompanije LG. A zašto? Dovoljno ako vam za početak kažemo da se od konkurencije izdvajaju po energetskoj efikasnosti, izdržljivosti i nizu karakteristika koje održavaju svežinu namirnica.

LG frižideri imaju vrhunski sistem hlađenja NatureFRESH, koji koristi tehnologije Linear Cooling™ i DoorCooling+™ pa potrošači mogu duže da uživaju u prirodnoj svežini namirnica. Opremljeni linearnim kompresorom sa inverterom, LG frižideri predstavljaju prirodan izbor za potrošače koji traže napredan i efikasan frižider.

LG Foto: Promo

Tehnologije Linear Cooling™ i DoorCooling+™ zajedno kreiraju optimalne uslove za skladištenje hrane, te namirnice duže održavaju svežinu, ali i originalnu boju, teksturu, ukus i miris, istovremeno smanjujući troškove potrošača. Linear Cooling™, koji pokreće linearni kompresor sa inverterom, osigurava ravnomernu temperaturu, što je ključni faktor u održavanju svežine hrane. Linear Cooling™ zadržava fluktuaciju temperature unutar ±0.5˚C, dok istovremeno DoorCooling+™ utiče na cirkulisanje hladnog vazduha od vrha uređaja kako bi obezbedio ravnomerne temperature čak i u teško pristupačnim prostorima poput pregrade na prednjim vratima. To uveliko smanjuje temperaturnu razliku između vrata i unutrašnjosti frižidera. Fresh Balancer i Fresh Converter korisnicima daju pojednostavljenu kontrolu nad vlažnošću i temperaturom u cilju stvaranja idealnih uslova za svaku vrstu hrane.

Brojne prednosti koje potrošačima na primer LG V+ kombinovani frižider ostvarene su integracijom nekoliko naprednih tehnologija, uključujući NatureFRESH, koji kombinuje Linear Cooling™ i DoorCooling+™.

- Prilikom razvoja svih naših kućnih uređaja, uz to i frižidera, uvek imamo na umu sve zahteve i potrebe potrošača, u skladu sa savremenim načinom i stilovima života. Naši frižideri poseduju visoku energetsku efikasnost, energetske klase A+++, ali su i izuzetno efikasni u održavanju hrane svežom na duži vremenski period. Uz to dajemo potrošačima i 10 godina garancije na Linearni Inverter Kompresor, kako bismo ukazali na dugovečnost i pouzdanost naših uređaja - kaže Andreja Stefanović, specijalista za sektor bele tehnike u kompaniji LG.

LG Foto: Promo

Prepoznatljiv po svojoj vodećoj energetskoj efikasnosti, linearni kompresor sa inverterom kompanije LG ključan je za postizanje vrhunskih performansi, radeći 32% odsto energetski efikasnije od konvencionalnog klipnog motora. Ova i niz drugih efikasnih funkcija zajedno smanjuju energetsku potrošnju frižidera, što potrošačima omogućava manje račune za struju.

Napredni linearni kompresor sa inverterom značajno poveća pouzdanost i dugotrajnost. Pri rigoroznom testiranju proizvoda utvrđeno je da je frižider podložan primetno manjem habanju prouzrokovanim svakodnevnom upotrebom uz proizvodnju do 25% odsto manje buke. Prema istraživanjima, procena je da je prosečan životni vek kompresora frižidera otprilike 20 godina.

Kako bi povećao zadovoljstvo korisnika, LG je u frižider inkorporirao ThinQ™ tehnologiju, koja korisnicima omogućava da daljinski kontrolišu frižider sa svog smart telefona.

Ništa manje važno, jer složićete se ima mnogo do estetike i toga šta je vašem oku prijatno gledati, jeste i dizajn ovih frižidera. Frižideri ove kompanije imaju uglađen, minimalistički dizajn sa elegantnim linijama i suptilnom upotrebom materijala. I moderni i praktični i energetski efikasni – šta bi vam još bilo potrebno?

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivica

    23. jul 2020 | 09:35

    Isti ovakav LG frizider sa 3police za zamrzavanje imam od 1991g,castio se za novu godinu ja.On je no frst(ne ledi) radi kao svajcarac svih godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA