≫ 

Kako da se potpuno opustite ovog leta? Ovo je proveren recept na kome ćete nam biti zahvalni

Glavni zadatak ovog leta je da pronađemo vreme za predah i podignemo raspoloženje na maksimum! U tome vam mogu pomoći osvežavajući napici koji će vam doneti instant osveženje.

  • 3
Devojka, sladoled Foto: Shutterstock

Do kraja leta ostalo je još dosta toga što ne treba propustiti. Zato je pravo vreme da zabavi kažete "da" i da se potpuno prepustite talasu radosti koji sledi!

Ukoliko neke stvari poput, prvog dejta, razgovora sa osobom koja vam se dopada ili čak skakanja u bazen u vama bude nervozu i sama pomisao na to izaziva strah, to može da bude loše po vas jer ćete propustiti priliku za dobru zabavu.

Još uvek imate vremena da popravite situaciju i uradite baš sve što ste želeli! Sve što je potrebno je da udahnete duboko, ponašate se prirodno i opušteno i verujte da će tada sve biti u redu.

Iako postoje mnoge stvari koje možete da radite da biste se opustili ovog leta, samo uz Jana Ice Tea možete potpuno da se rasteretite i da se prepustite vrhunskom doživljaju. 

Osim što će vas rashladiti tokom letnjih vrućina, Jana Ice Tea će u isto vreme podići nivo vašeg raspoloženja i potpuno će vas opustiti - čak i u najstresnijim situacijama!

Jana Ice Tea Foto: Jana Ice Tea

Uživajte u Jana Ice Tea napitku tokom odlaska na prvi dejt, skoka u bazen, rađenja najtežih zadataka, ali i na plaži, u šetnji ili odmaranju nakon lepog toplog dana.

Naša preporuka je da ovog leta uživate, budete spontani i prirodni i svaki dan iz sebe izvučete radost i izmamite osmeh.

Opustite se, nasmejte se i prepustite zabavu jer tada će stvari izgledati najbolje!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VALJEVAC1

    24. avgust 2020 | 19:07

    Leto je skoro pa proslo a i nije ga ni bilo kako treba! Jeste da volim zimu vise ali treba sunca i vrucine da bude kao i brckanja na moru tako da ovu godinu su skoro svi izgubili u glupostima

  • Kole

    9. septembar 2020 | 16:19

    Napunis lavor sa hladnom vodom. Otvoris Telegraf na mobilnom i citas svasta. Ajd ziveli.

  • Zlata Gačić

    9. septembar 2020 | 21:46

    Bromazepam je pomogao mnogima da se opuste.😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA