≫ 

Rusi nude zaštitu od korona virusa za samo 6.500 dinara: Narod masovno kupuje, ne pita za cenu

Beskorisne čarolije omađijale narod

  • 2
amajlija protiv korona virusa foto-ilustracija: pixabay.com

Čarobnjaci, vračevi i mađioničari požurili su da se zaštite od korona virusa. Robe i usluge koje navodno mogu spasti život u svetu se nude u širokom asortimanu, a posebno u Rusiji.

Vladislav Beljakov, dopisnik lokalne TV stanice iz Sankt Peterburga otišao je u posetu jednom vraču ne bi li saznao šta mu ovaj nudi kao zaštitu od korona virusa.

Vračar Makim, naime prodaje magičnu figuricu iz kineske distancije Ki koju mu je rođak doneo iz ove zemlje. Čovek je uveren da je upravo ta figurica siguran lek protiv virusa sa istoka.

Kako kaže, uspeo je da je proda za samo 5.000 rubalja (6.500 dinara) jednoj baki koja se plaši da se ne razboli.

Za isti novac zaštitiće vas i ruska vračara Alena koja će traži da joj pare prebacite na račun, a ona će vam zauzvrat poslati uputstva i drevnu čaroliju, koja će aktivirati amajliju na kamenu koji vi izaberete. Zaštitu, kaže, obećava.

- U ovoj amajliji sila i zaštita skandinavskih bogova međusobno deluju. Daje stoprocentnu zaštitu i od korona virusa. Aktiviraće vašu podsvest da se odupre bilo kom virusu. Bićete izloženi božanskoj energiji - navodi se u njenom oglasu.

Zanatlije su čak smislile i organsku amajliju odnosno šaku semena žitarica prelivenu smolom. Autori ove ideje kažu da će privezak spasiti svog vlasnika od gladi i praznih polica u prodavnicama usled ekonomske krize. To prodaju za 500 rubalja (650 dinara).

Tarot Foto: Mira Cosic from Pixabay

S druge strane, poznavaoci tarota kažu da su sposobni da u kartama vide kada će se pandemija završiti. Za simboličnu naknadu, naravno.

- Mnogi ljudi će verovatno imati problem sa novcem. Imaćemo kraću ekonomsku krizu, ali istovremeno je moguće da će doći do ujedinjenja zemalja - navodi jedan od njih.

Novinar Vladislav Beljakov zaključuje svog prilog rečima da prevaranti sada vladaju više nego ikad u pokušaju da prilagode svoje poslovanje aktuelnoj pandemiji kroona virusa.

- Jedini način da se zaštitite sumnjivih ponuda jeste budnost. I zapamtite da vas od korona virusa neće spasiti magične amajlije već preporuke lekara - zaključio je.

Video: Priđu i kažu Dođi da ti vračam, a onda ti oduzmu bogatstvo, ugled, život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA