Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Deki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ja

    04. oktobar 2020 | 21:54

    A sta ce so ? Dovoljno je u kesu u loncu, pa poklopac preko. Ljusti se ona lako ali je toliko ima da ti kicma otpadne. Kao sto svi znamo prilikom pecenja, ljuscenja i ciscenja se mnogo gubi mase, najvise mozes polovinu mase da dobijes kad pravis ajvar. I to kad imas najbolju , mesnatu papriku. Zato treba puuuuno paprike. Za samo deset tegli riknes od posla. A narocito kad napravis vise tegli. Ali kad ga volimo 😅

  • ✍️

    03. oktobar 2020 | 21:38

    Kako god uradiš nije baš laka metoda tako da se moramo pomučit ako odlučimo spremat ajvar.💯🤷‍♀️

  • Deki

    03. oktobar 2020 | 21:10

    I neće se ohladiti za 10 15 min, trebaće više vremena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA