Komentari

  • Ja

    4. oktobar 2020 | 21:54

    A sta ce so ? Dovoljno je u kesu u loncu, pa poklopac preko. Ljusti se ona lako ali je toliko ima da ti kicma otpadne. Kao sto svi znamo prilikom pecenja, ljuscenja i ciscenja se mnogo gubi mase, najvise mozes polovinu mase da dobijes kad pravis ajvar. I to kad imas najbolju , mesnatu papriku. Zato treba puuuuno paprike. Za samo deset tegli riknes od posla. A narocito kad napravis vise tegli. Ali kad ga volimo 😅

  • ✍️

    3. oktobar 2020 | 21:38

    Kako god uradiš nije baš laka metoda tako da se moramo pomučit ako odlučimo spremat ajvar.💯🤷‍♀️

  • Deki

    3. oktobar 2020 | 21:10

    I neće se ohladiti za 10 15 min, trebaće više vremena

  • Tanja

    3. oktobar 2020 | 16:56

    E bas vam je trik....tako se inace i radi.Samo sto uopste ne ide tako lako...To je najtezi deo u procesu spremanja ajvara...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA