Ušće daje milione

Koliko ste samo puta poželeli da postanete milioner i zamišljali na šta biste osvojeni novac potrošili? Onda vas u realnost vrati mala verovatnoća ostvarenja sna i brzo zaboravite da ste ikada o tome i maštali. Ali možda je upravo ova jesen vaš srećni period jer vam nudi mogućnost da postanete milioner. Označite 9. oktobar u svojim kalendarima kao vaš „srećan dan“ jer počinje nagradna igra „Ušće milion za tebe“

  • 0
Ušće Foto: Promo

Svako ko u periodu od 9. oktobra do 6. novembra obavi kupovinu u UŠĆE Shopping Centeru u iznosu preko 3.000 dinara, sa najviše dva računa koja se mogu sabirati, će imati priliku da osvoji šoping vaučer u vrednosti od 3.000, 12.000 ili milion dinara za kupovinu u UŠĆU.

Svoju prijavu za Ušće nagradnu igru možete ostvariti putem linka 11godina.usceshoppingcenter.rs.

Ušće Foto: Promo

Sada možete da zaboravite na glavobolju svaki put kada vam posle šopinga stignu izvodi sa tekućih računa. Složićete se, nema boljeg leka za „šoping migrenu“ od UŠĆE glavne nagrade – vaučera u iznosu od milion dinara za kupovinu u centru!

Zato, nemojte da vas ove jeseni boli glava zbog šopinga, iskoristite priliku i postanite UŠĆE šoping milioner!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA