Za samo 120 evra napravio ogledalo kakvo žele svi dizajneri

Ceo projekt stajao oko 120 funti, tj. oko 15.500 dinara

  • 1
Ogledalo Ogledalo / Foto: Facebook/DIY On A Budget Official

Mnogi zaljubljenici u uređenje interijera vole velika ogledala, koja male prostore mogu učiniti većima i mogu biti veoma  profinjen detalj u prostoru. No, često su ograničeni u njihovoj nabavci, jer takva ogledala mogu imati vrlo visoku cenu.

Zato je Rajan Hasan svojom objavom masivnog samostojećeg ogledala koje je sam izradio izazvao veliku pažnju u grupi DIY on the Budget na Facebooku.

Ogledalo Ogledalo / Foto: Facebook/DIY On A Budget Official

Kako je hteo ogledalo koje će izgledati kao uokvireni prozor, kupio je crne okvire za fotografije za samo 4 funte po komadu. U istoj trgovini pronašao je i komade ogledala koji su ga stajali funtu (oko 120 dinara).

U objavi na Fejsbuku kaže kako ga je ceo projekt stajao oko 120 funti, tj. oko 15.500 dinara.

- Dugo želim ovakvo ogledalo koje imitira prozor i to ogromno. Okvire za fotografije i umetke za staklo sam pričvrstio okvirima, što nije bilo nimalo komlikovano - napisao je Rajan Hasan, koji je u grupi poznat po vrlo zanimljivim idejama i rešenjima u uređenju kuće. Ne treba ni reći da je projekt privukao veliku pažnju članova grupe, koji su bili oduševljeni neverovatnim rezultatom.

- Ovo ogledalo je na popisu stvari koje moram napraviti, napisao je jedan od članova te dodao kako je ovo puno jednostavnije od izrade celog okvira od drveta - napisao je jedan od komentatora, prenosi The Sun.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA