Dobro pogledajte mali prst na ruci: Njegova dužina nepogrešivo otkriva sve "male" tajne o vama

Da li ste introvertna ili ekstrovertna osoba? Verovali ili ne, odgovor se krije na vašem dlanu

  • 3
Sta vas mali prst govori o vama, Poster Ilustracija: Nikola Jovanović

Hiromantija, odnosno proricanje sudbine pomoću ispitivanja dlana, je interesantna i veoma složena umetnost. Svi ste sigurno čuli šta otkriva linija života, glave i srca, ali verovatno niste znali da dužina malog prsta takođe može da bude ogledalo vaše ličnosti.

Zašto mali prst?

Svaki prst povezan je sa planetom i sa određenom vrstom energije. Dlan se smatra mapom naše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti i ogledalom vrlina i mana. Mali prst povezan je sa Merkurom, planetom komunikacije, putovanja i finansija.

Dužina i oblik malog prsta pokazuju kako se određena osoba snalazi u teškim situacijama, odnosno kako se suočava sa izazovima. Na osnovu dužine ovog prsta možemo da otkrijemo koliki smo avanturisti i da li smo introvertni ili ekstrovertni

Sve što treba da uradite jeste da uporedite dužinu svog malog prsta sa dužinom poslednjeg pregiba domalog prsta. Šta to otkriva o vama možete da saznate na sledećoj strani.

Kraći

Sta vas mali prst govori o vama, Poster Ilustracija: Nikola Jovanović

Ako mali prst ne doštiže poslednji pregib domalog prsta, znači da obično reagujete emotivno na stresne situacije. Skloni ste plakanju i histeriji. Često se kasnije kajete zbog svojih reakcija i želeli biste da vratite vreme i drugačije postupite u određenim situacijama.

Kako godine odmiču, pronalazite načine na koje možete da zablistate. Neverovatno je koliko možete nekome dati, ali nažalost samo nekolicina razume koliko zaista možete biti divni i snalažljivi. Kako odrastatate možete pronaći više načina da postanete ekstrovertniji i uravnotežite svoju stidljivost.

Jednak

Sta vas mali prst govori o vama, Poster Ilustracija: Nikola Jovanović

Ako se mali prst završava tačno gde je poslednji pregib domalog, vi ste ličnost koja je savladala ravnotežu između introvertnih i ekstrovertnih kvaliteta. Nije da se ne nervirate ili ne naljutite, ali nekako pronađete način da izrazite svoja osećanja asertivno. U većini situacija reagujete mirno i ne dozvoljavate da stresne okolnosti utiču na vas.

Možda u vama gori vatra spremna da proždere bilo koga i bilo šta, ali znate kako da je kontrolišete i da ne planete.

Duži

Sta vas mali prst govori o vama, Poster Ilustracija: Nikola Jovanović

Ako je mali prst duži od poslednjeg pregiba domalog psta, imate psihološke kvalitete ekstrovertne i društvene osobe. Iako možda ne volite stalno da budete okruženi ljudima, prirodno možete da šarmirate one oko sebe. Još kao dete ste uvek umeli da naterate svu decu da se igraju sa vama.

Vi ste spremni na sve izazove koje vam život pruža, i volite da vam svaki dan prolazi zanimljivo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    25. novembar 2020 | 20:02

    Neverovatno tačno

  • Majkl Džondar

    25. novembar 2020 | 21:47

    Znači ja sam najgore pokupio. Imam kraći prsti, zbog mog posla mi to jako smeta a uopšte nisam osoba kao što je ovde opisana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA