≫ 

Ide vam se u toalet, a nigde ga u blizini nema? Evo kako da prevarite sopstveni mozak

Ovi praktični saveti olakšaće vam život

  • 1
Bešika Foto: Pixabay.com

Primarne ljudske potrebe morju biti zadovoljene, ali sigurno vam se mnogo puta u životu desilo da situacija i okolnosti iziskuje da ih odložite.

Svima nam se, makar nekoliko puta, dogodila situacija kada smo osećali neverovatnu potrebu za pražnjenjem bešike, ali toaleta ni na vidiku, ni u najavi.

Međutim, da li ste znali da možete da prevarite vaš organizam i nakratko odlutate mislima na neke vrelije teme?

U nizu telesnih prevara koje možete iskoristi u "kritičnim" situacijama, ova je jedna koju ćete primeniti kada imate očajničku potrebu za toaletom. Jednostavno dopustite mislima da se fokusiraju na seksualna zadovoljstva. Ovo će pomoći i dati signal vašem mozgu da popusti s pritiskom na bešiku. Ko bi rekao da sekusalno uzbuđenje može biti delotvorno u hitnim slučajevima?

Još jedan besplatan "lek" na listi za slobodnu upotrebu kod zubobolje, zapušenog nosa i nemira, jeste crni luk. Ostavite crni luk pored kreveta i rešićete se, makar delimično, navedenih tegoba.

San, foto Pixabay foto Pixabay

Ako osećate vrtoglavicu dok ležite u krevetu, preporučuje se da jednu nogu spustite na pod. Dakle, samo postavite stpalo na tlo i vrtoglavica bi trebalo da bude blaža ako ne nestane u potpunosti. Ovo će vašem mozgu pomoći da uspostavi balans.

Ukoliko vas muči nesanica, pokušajte sa dubokim udisajem, a onda polako ispuštajte vazduh. Ponavljajte proces neko vreme, i uplovićete u carstvo snova osim ako nemate neki veći zdravstveni problem sa insomnijom.

Ne možete zaustaviti svrab od ujeda insekta? Pokušajte da na mesto uboda nanesete malo dezodoransa.

Naročito tinejdžeri imaju problem s bubuljicama i aknama, a pokazalo se kao delotvorno, da nakon tuširanja mlakom vodom, obavezno umijete lice hladnom. Hladna voda će zatvoriti pore i sprečiti ulazak prljavštine i mikroba u kožu.

I još jedan lek protiv nesanice. Pokušajte minut pred spavanje da što brže trepćete.

Ovaj savet je zlata vredan za učenike i studente. Ukoliko želite da zapamtite neku informaciju, pročitajte je neposredno pred spavanje, ujutru ćete je znati napamet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😤

    3. decembar 2020 | 14:05

    Prolaznici kod Kalenic pijace na Vracaru nemaju taj problem. Od svakog coska su napravili wc, al' bukvalno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA