Uživajte "široooko" u novom Neoplanta Delikates kulenu

Prva tri čitaoca/čitateljke nagrađujemo ovim sjajnim Neoplanta poklonom, a sve što je potrebno da uradite jeste da nam pošaljete svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) na mail karte@telegraf.rs, a troje najsrećnih dobija ovaj sjajan poklon, potrebno je da u mail-u naznačite "Neoplanta"

  • 0
Neoplanta Foto: Neoplanta/Promo

Neoplanta više od veka neguje porodične vrednosti i vojvođanski stil života koji podrazumeva da se sve radi natenane. Širok portfolio Neoplanta Delikates proizvoda zadovoljiće najraznovrsniji spektar ukusa.

Brend Neoplanta Delikates se upravo kvalitetom razlikuje od sličnih proizvoda na tržištu, a imaćete i priliku da se u to sami uverite.

Novi proizvod – vojvođanski kulen jedinstvene, unapređene recepture, koja povezuje sremački i petrovački i slovački kulen sadrži čak 23% proteina i nema pojačivače ukusa. Ovaj vrhunski proizvod napravljen je od najkvalitetnijih komada svinjskog mesa - od 130 grama mesa dobija se 100 grama proizvoda i suši se 35 dana po jedinstvenoj tehnologiji koja podrazumeva filtriranje vodom.

Obradujte svoje ukućane pravim vojvođanskim kulenom i uživajte u bogatstvu ukusa!

Poklanjamo vam Neoplanta kulen, koji će svojim pikantnim ukusom dodatno začiniti hladne zimske dane. Uz mini Neoplanta Delikates kulen je tu i sjajan poklon za sve prave domaćice i domaćine – brendirana roto daska za posluženje.

Pokloni stižu u praktičnoj rashladnoj Neoplanta torbici.

Prva tri čitaoca/čitateljke nagrađujemo ovim sjajnim Neoplanta poklonom, a sve što je potrebno da uradite jeste da nam pošaljete svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) na mail karte@telegraf.rs, a troje najsrećnih dobija ovaj sjajan poklon.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA