DOBRI DUH NOVE GODINE: Milan Marić te poziva na "BEOforiju"

Ove godine BEO donosi i mnogo više!

  • 0
BEO shopping center Foto: Promo

Ovog decembra u BEO Shopping Centru sve posetioce očekuje uzbudljivo praznično raspoloženje koje će vas inspirisati da svojim najbližima poklonite one stvari i trenutke koje će zauvek pamtiti. Raskošna novogodišnja dekoracija centra, praznične postavke i elementi za porodične fotografije, najslađe maskiranje u Deda Mraza i njegove pomoćnike, pakovanje poklona, i naravno nezaobilazni praznični popusti učiniće da BEO postane vaš drugi dom i dobri duh Nove godine.

Ali ove godine BEO donosi i mnogo više! Ove godine BEO SHOPPING CENTER zajedno sa svojim  posetiocima donosi osmehe na lica najmlađih koji borave u Domu za decu i omladinu „Moše Pijade“ u Ustaničkoj ulici 19, koji je jedan je od šest objekata Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine, koji se brine o deci bez roditeljskog staranja. Sve što je potrebno da uradiš jeste da doneseš nove igračke na našu postavku u prizemlju centra, pored supermarketa Maxi, dok će BEO, zajedno sa glumcem Milanom Marićem, organizovati da mališani uz najlepše trenutke i uz vaše poklone, uđu srećni i raspoloženi u novi godišnji ciklus.

HAJDE DA OVO BUDU PRAZNICI KOJE ĆEMO PAMTITI I VREME KADA BRINEMO O NAŠOJ DECI!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA