≫ 

Napravili plakar po meri 8 puta jeftinije od onoga što im je tražio majstor: Pogledajte i kako!

Plakar izgleda savršeno!

  • 9
Bridie, Jordan Gallagher

Foto: latestdeals.co.uk

Par je sopstvenim rukama napravio zapanjujući plakar od medijapana za samo 500 funti gledajući tutorijale na Jutjubu nakon što im je majstor rekao da bi uzeo oko 4.000 funti za taj posao.

30-godišnja Brajdi Galager i njen partner Džordan ostali su šokirani kada su čuli neverovatnu cenu ugradnog garderobera koji su želeli da instaliraju u svom poktrovlju.

Pošto tako nešto sebi nisu mogli da priušte Brajdi, koja je vlasnica butika i njen dečko Džordi, automehaničar krenuli su da gledaju klipove na Jutjubu i naučili kako da sami naprave ono što im je potrebno.

Konačno, izgradnja plakara koštala ih je svega 500 funti. Prvo su izmerili prostor, napravili jednostavnu unutrašnju školjku, a zatim kupili medijapan koji su izrezali u veličini vrata.

- Jedna kompanija nam je čak ponudila 24.000 funte za izgradnju garderobera. Posle su nam nudili upola cene ako ih unajmimo iste nedelje, ali to je i dalje bilo preskupo. Svi su uzimali puno novca jer je u pitanju veliki prostor, pa plakar mora da se uradi po meri, od zida do zida - priča Brajdi.

Brajdi kaže da su pitali lokalnog stolara i da je cena iznosila 4.000 funti. Iako je ovo bilo mnogo manje i dalje je bilo previše.

Tako se par okrenuo Jutjub tutorijalima.

- Gledali smo kako da izgradimo unutrašnjost, a da vrata kupimo. Međutim, Džordan je i to napravio sam.

Da bi napravili plakar prvo su izmerili svoj prostor, napravili jednostavnu unutrašnju školjku, a zatim kupili medijapan od kojeg su izradili vrata.

- Sve smo ih kupili kao pravougaona vrata, ali smo poslednjih nekoliko delova morali sami da izrežemo. Džordan nije sto posto bio zadovoljan završnom obradom, pa je dodao još po jedan sloj medijapana na svaka vrata.

Da bi vrata izgledala kako treba pozajmili su kružnu pilu od prijatelja i na kraju dobili mnogo bolji završni rezultat nakon poliranja.

Police koje su ubacivali u plakar kupili u salonu nameštaja IKEA, a po njima su i pravili dimenzije plakara.

Završni izgled garderoberu dali su farbanjem, a preporučuju kupovinu boje na bazi vode kako ne bi bledela s vremenom.

- Projekat nas je ukupno koštao oko 500 funti. Drago mi je što smo to sami uradili, posebno jer je to naš prvi "uradi sam" projekat. Džordi je čak uzeo 10 dana odmora da završi plakar i uopšte mu nije bilo teško. Sjajno smo se zabavili - zaključuje Brajdi u razgovoru za portal LatestDeals.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pneuma

    22. decembar 2020 | 15:09

    Ko ima alat i malo volje danas moze svasta da uradi uz pomoc interneta. Zasto bi placali nesto sto moze svako da uradi.

  • Vladan

    22. decembar 2020 | 15:07

    Ko je jos primetio da imaju vrata iza ugradjenog ormana? :D

  • P.

    22. decembar 2020 | 14:42

    Svaka čast na inovativnosti. Eto možda dodatne zarade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA