S ovim oštračem i najjeftiniji kuhinjski nož može da postane najoštrija alatka u kuhinji!

Razmišljate o kupovini novih noževa? Pre nego što se po ko zna koji put odlučite na ovaj očajnički potez, dajte svojim starim noževima priliku da ponovo pokažu svoj sjaj!

  • 8
HCC Foto: Promo/DokiShop

Da, znamo da priprema hrane pomoću tupog noža i nije neko zadovoljstvo. Pre bi se moglo reći da predstavlja pravi izazov. Međutim, zahvaljujući ovom otkriću profesionalnih kuvara sada i najtuplje noževe u samo 3 poteza možete vratiti u život.

Dobro ste pročitali, 3 poteza u 3 sekunde. Zvuči neverovatno, ali tajna se krije u potpuno revolucionarnom oštraču.

Ovo super jednostavno rešenje vam pomaže da uvek imate oštar i upotrebljiv nož - u samo nekoliko poteza. Da ne spominjemo da će priprema namirnica biti neuporedivo brža i lakša. Takođe će biti i bezbednija, jer se zna da je tup nož daleko opasniji od oštrog.

HCC Foto: Promo/DokiShop

O kakvom oštraču je ovde zapravo reč?

Kako vam više nikad ne bi palo na pamet da kupite nove noževe, grupa kuvara je došla na ideju kako produžiti životni vek starih.

Na taj način su želeli da svaki nož učine savršeno oštrim, i time ubrzaju seckanje namirnica, što rad u kuhinji čini puno jednostavnijim.

Njihova ideja je dovela do genijalnog rešenja zahvaljujući kojem sada u samo 3 poteza rukom svaki nož postaje oštar kao žilet.

Reč je o SharpX oštraču koji je toliko moćan da čak i stare i zarđale noževe pretvara u laserski oštre.

Svojom efikasnošću je oduševio kuvare i mesare širom sveta, a najviše su mu se obradovale domaćice koje više ne moraju da čekaju svoje supruge ili da mole komšije da im naoštre nož. Sada to mogu da urade potpuno samostalno.

HCC Foto: Promo/DokiShop

Koje vrste noževa oštri?

Koliko je zaista moćan pokazuje i činjenica da stari sjaj i oštrinu vraća čak i nazubljenim noževima. On uspešno ispravlja i poravnava vrhove sečiva nazubljenih noževa, kojima vraća oštrinu koju su imali kada ste ih kupili.

Osim toga, ovim praktičnim i inovativnim oštračem koji je vrlo jednostavan za upotrebu možete naoštriti džepni i lovački nož, pa čak i komplikovani nož za suši i filetiranje ribe.

Ali SharpX oštrač se ne zaustavlja samo na noževima. Jednako dobro oštri i kuhinjske, frizerske ili bilo koje druge makaze koje će ponovo besprekorno seći i šišati. Njime možete naoštriti čak i okrugli sekač za pizzu.

Zato prestanite da se nervirate zbog tupih noževa i sečiva kojima ne možete da presečete krišku hleba, paradajz, niti bilo koju drugu namirnicu.

Isprobajte SharpX i otkrijte šta znači seći namirnice bez napora i haosa po kuhinji.

HCC Foto: Promo/DokiShop

U čemu je tajna SharpX oštrača i njegove efikasnosti?

Svoju efikasnost SharpX oštrač duguje specijalnim žlebovima sa različitim oštricama koje vraćaju oštrinu. Svaki od žlebova predstavlja određenu fazu oštrenja. Unutrašnjost žleba je konstruisana tako da su oštrice postavljene pod određenim uglom kako ne bi došlo do oštećenja površine noža i drugih vrsta sečiva.

Žleb sa dijamantskim oštricama se koristi u prvoj fazi oštrenja. Drugi (kameni) žleb se koristi za grubo oštrenje, a treći (keramički) žleb služi za poliranje i fino oštrenje.

Korišćenjem sva tri žleba zaredom SharpX oštrač temeljno oštri noževe i druge vrste sečiva, vraćajući im prethodni sjaj i funkcionalnost.

Osim toga, mogućnost nastanka povrede pri oštrenju je svedena na minimum - zahvaljujući stabilnom neklizećem postolju.

Sve ovo SharpX oštrač čini neprikosnovenim dodatkom koji se mora naći u vašoj kuhinji. Jer ćete jedino pomoću njega imati savršen alat za sečenje namirnica na kojem bi vam pozavideo svaki kuvar i mesar.

HCC Foto: Promo/DokiShop

Kako doći do ovog revolucionarnog oštrača?

SharpX ne može da se pronađe u običnim prodavnicama niti u prodavnicama specijalizovanim za kulinarstvo. Možete ga kupiti jedino putem interneta, i to na službenoj stranici DokiShop prodavnice.

Ali, sledi iznenađenje... DokiShop prodavnica je odlučila da obraduje prvih 100 čitalaca portala telegraf.rs, i za njih je pripremila poseban popust.

Svima koji danas odluče da naruče svoj revolucionarni oštrač noževa, DokiShop ovaj ultimativni oštrač daje po 50% nižoj ceni.

Ne znate za DokiShop? To je jedinstvena prodavnica kojoj su kupci uvek na prvom mestu. Zbog toga želi da revolucionarno unapredi način online kupovine, i da je učini dostupnom svakome.

Svojim bezbednim i pouzdanim poslovanjem kontinuirano beleži porast broja novih korisnika. Uz to, statistike pokazuju da se čak 93% kupaca vraća, što je dovoljan dokaz povezanosti DokiShop brenda sa svojim kupcima. Takođe pokazuju i šta ljudi misle o brendu čiji proizvodi našu svakodnevicu čine lakšom, a život ispunjenim.

Jedan od proizvoda iz njihove ponude koji će vašu svakodnevnicu zaista učiniti lakšom je i SharpX.

NAPOMENA: Zbog povećane potražnje za SharpX oštračem, zalihe se tope velikom brzinom. Zato požurite i već sada naručite svoj oštrač!

Naručite SharpX i u 3 poteza brzo i lako naoštrite i najtuplje noževe!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA