≫ 

8 koraka za "otključavanje" šestog čula: Čuveni astrolog otkriva kako da probudite svoju intuiciju

Vidovnjak koji je "predvideo" pandemiju korona virusa tvrdi da svako može da zaviri u svoju budućnost

  • 0
zdravlje, meditacija foto: pixabay.com

Nikolas Aujula iz Londona, astrolog i vidovnjak poznat po tome što je najavio pandemiju korona virusa, veruje da svako može da razvije svoju intuiciju, ali da mnogi na tome ne rade jer su skeptični.

On je za Daily Mail u osam koraka otkrio kako možemo da „otključamo“ naše „šesto čulo“ i spremno dočekamo stvari koje će se dogoditi u bližoj i daljoj budućnosti.

1. Oslobodite se straha

- Svi mi imamo prirodnu intuiciju. Trebalo bi samo da je dodatno izoštrimo i da shvatimo da je naše šesto čulo mišić kom je potrebna vežba - rekao je Nikolas za Daily Mail.

Prema njegovim rečima, strah odvraća ljude od istraživanja njihovih psihičkih sposobnosti.

2. Meditirajte

Svakodnevna meditacija u trajanju od 10 do 15 minuta može da pomogne u jačanju intuicije.

- Meditiranje je neophodno za smirivanje logičke strane i buđenje intuitivne strane svesti - kaže britanski astrolog. – Takođe, pomoću meditacije možete da podignete svoje energetske vibracije. Počećete da se osećate više povezanim sa svojim „višim ja“ i energijom drugih.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Therapist Astrologer Designer (@nicolasaujula)

3. Vizualizujte

Nikolas predlaže da sledeći put, pre nego što odete negde gde nikada niste bili, zatvorite oči i kažete u sebi kako želite da vidite novu lokaciju u mislima.

- Počnite tako što ćete osetiti i videti širu sliku mesta na kom se u mislima nalazite, a zatim se usredsredite na manje detalje, poput predmeta, boja i raspoloženja - objašnjava astrolog. - Pravite beleške ili crtajte na parčetu papira ono što ste „videli“ u mislima da biste kasnije uporedili sa onim kako to mesto zaista izgleda.

Meditacija Pixabay.com

4. Osetite vibracije

- Svi smo mi bića energije i kad komuniciramo s drugima, osećamo dobre ili loše vibracije koje nam stižu - kaže Nikolas. – Kada upoznate nove ljude, pokušajte da osetite njihovu energiju i vibracije koje šire.

Takođe, savetuje Nikolas, da biste znali kako neki ljudi deluju na vas, zamislite sebe kako stojite sa njima i postavite sebi niz pitanja: kako se osećaš, zašto se tako osećaš, da li bi ti prijalo da se osećaš drugačije... Možda ćete se iznenaditi odgovorima koji budu isplivali na površinu.

5. Vežbajte psihometriju

Nikolas takođe podstiče ljude da se bave psihometrijom, odnosno „očitavanjem psihičke energije predmeta“.

- Držite predmet poput sata, venčanog prstena, antikviteta ili nečeg što ima sentimentalnu vrednost i zatvorite oči da biste videli šta intuitivno možete da osetite vezano za vlasnika predmeta. Obratite pažnju na sve emocije i misli koje se pojave. Pokušajte da se usredsredite na razumevanje istorije predmeta, odakle potiče i koliko je važan vlasniku – savetuje astrolog.

6. Napravite knjigu simbola

Nikolas objašnjava da psihičke informacije mogu doći kroz simboličke znakove i vizije koje vidimo u svom umu i kaže da je ključno razumeti šta te slike znače za vas.

- Na primer, prsten bi mogao da simbolizuje brak ili zajednicu, brzi automobil može da simbolizuje iznenadnu promenu – otkriva astrolog.

Meditacija foto: pixabay.com

7. Vežbajte „čitanje“ porodičnih fotografija

Intuiciju možete da povećate i tako što ćete gledati ljude na starim porodičnim fotografijama, a zatim zatvoriti oči.

- Počnite da osećate njihovu energiju pitajući se kakvi su bili kao osobe. Proširite svoju svest da biste se usredsredili na važne događaje koji su oblikovali njihov život i oživite te osobe u vašem umu – predlaže astrolog.

On dodaje da bi trebalo da zapišete sve što ste „videli“, a onda da porazgovarate sa nekim ko je dobro poznavao osobe sa fotografija i da uporedite da li ste bili dovoljno intuitivni u „čitanju“ fotografija.

8. Vodite dnevnik snova

- Možemo da doživimo proročke snove koji će nam dati pogled u budućnost. Snovi nam omogućavaju da pratimo naše intuitivno putovanje kako bismo mogli da razmišljamo i učimo iz njega - objašnjava Nikolas.

Prema njegovim rečima, kada spavamo naša logika se ne opire, a naše intuitivne sposobnosti nisu sputane. To, objašnjava astrolog, može da nas dovede do vizija događaja koji će uslediti.

Video: Odmenio Deda Mraza: Petogodišnjak za 20 minuta zaradio 23.000 eura, pa sve potrošio na poklone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA