≫ 

Ovi horoskopski znakovi bi mogli da imaju savršenu vezu, a ipak često raskidaju: Zašto?

Pojedinima je previše udobno u vezi, a drugi se stalno takmiče

  • 0
horoskop, muškarac, žena, ljubav, sastanak, mesec Foto: Pixabay

Nije lako pronaći pravu ljubav. Predstavljamo vam horoskopske znakove koji bi mogli da budu kompatibilni u vezi, ali iz brojnih razloga, njihove veze se veoma često raspadnu.

Strelac - Vaga

Previše tvrdoglavi.

Komunikativna i strpljiva priroda Vage dopunjuje Strelčevu filozofsku i liberalnu ličnost. Ova interakcija će omogućiti obema stranama da razmišljaju o prošlim iskustvima, pa čak i o dubini svojih osećanja. Problem se javlja kada je reč o kompromisima, jer ovi znakovi Zodijaka nikada ne žele da popuste.

Blizanci - Vodolija

Previše rezervisani.

Njihova veza na prvi pogled možda deluje idealno, iako vole usamljenost uživaju u društvu svog partnera. A kada bi njigova emocionalna zrelost bila toliko razvijena kao komunikativne veštine, verovatno ne bi imali nikakav problem. Oba znaka bi trebalo da se otvore pred partnerom i pokažu svoju ranjivu stranu.

ruke, cvet, priroda Foto: Pixabay

Škorpija - Bik

Ne pristaju na kompromis.

Ove dve suprotne strane se definitivno privače i strast između Škorpije i Bika uvek postoji. Bez obzira na to, ova dva znaka su možda najtvrdokorniji i najljubomorniji, zato ni jedan od njih ne odustaje od borbe. Jedan argument lako može prouzrokovati raskid između pripadnika ovih znakova.

Ribe - Rak

Previše im je udobno kada su zajedno.

Nijedan znak ne donosi puno energije ili spontanosti u vezu, čime atmosfera brzo postane monotona. Veza između Raka i Ribe je previše "bezbedna", zato se brzo dubi strast i romantika, a partnerima postaje dosadno.

Devojka, momak, mladic, par, raskid, problem, svadja Foto: Shutterstock

Ovan - Lav

Previše su aktivni.

I Ovnovi, i Lavovi su veoma energični i uvek željni avanture. Međutim, veza između ova dva znaka ubrzo može da se pretvori u jedno neprekidno takmičenje, što često može da dovede do neprijatnih situacija i svađa.

Video: Kako astrolozi predviđaju 2021. biće godina velikih promena i sreće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA