Izaberite sovu sa ilustracije i rešite test mudrosti i intuicije: Saznajte kako vas drugi vide

Ptica koja predstavlja simbol mudrosti može da "pročita" vaš karakter

  • 7
Sove Foto: Pixabay

Sova je simbol mudrosti i učenja, a prema nekim verovanjima i predskazivač budućnosti.

Kako je sova vezana za misterije i neotkrivene istine, tako će vam ovaj test omogućiti da se suočite sa dobro skrivenim tajnama. Saznajte da li spadate u intuitivne osobe ili ste više racionalni tip.

Kako je karakteristično za ovu pticu da najbolje vidi u mraku, tako će vaš odabir rasvetliti neke nedoumice u vašem životu kojih do sada možda niste ni bili svesni.

Sova #1

Sova Foto: Pixabay.com

Ako ste odabrali prvu ilustraciji, gajite iluziju da ste pronicljivi i racionalni, ali upravo vaš odabir govori suprotno. U životu vam nedostaje balans, ali vi ne dozvoljavate drugima da vam nameću svoja mišljenja, već se slepo i tvrdoglavo vodite svojim nagonima.

Često impulsivno donosite odluke koje vas kasnije skupo koštaju. Ono što je potrebno, jeste samo da saslušate druge šta imaju da vam kažu i da ne tražite opravdanja zbog upućenih kritika.

Sova #2

Sova Foto: Pixabay.com

Vrlo ste intuitivni, da se skoro plašite vaših "proročkih" sposobnosti. Za prijatelje ste idealan sagovornik, ali nemate najrealniju sliku o sebi. Nedostaje vam samopouzdanja, pa često umete da budete asocijalni.

Uživate iluziju zone komfora koju ste stvarali, ali samo jedan dobronamerni savet može da vam sruši, godinama pravljenu (i čuvanu) kulu od karata.

Ne fokusirajte se na fizički izgled i ne budite toliko samokritični - prepustite se životu i talasu emocija koje dugo već držite pod ključem. To bi vam rekli i najbolji prijatelji, samo kad bi znali da se nećete naljutiti na njih.

Sova #3

Sova Foto: Pixabay.com

Ako ste odabrali ovu ilustraciju, vi ste vrlo emotivni, ali umete da budete i naivni u određenim situacijama. Umete da idealizujete i događaje i partnera, ali realnost vas pre ili kasnije stigne.

Vesele ste prirode i omiljeni u društvu. Mnogi vam zavide na  optimizmu, ali ne zaboravite da je nekada potrebno da budete i objektivni.

Sova #4

Sova Foto: Pixabay.com

Iako ova ilustracija ukazuje na nekog ko bi mogao biti sanjar, upravo njena simbolika suprotna je tome. Vi ste neko ko se drži stroge discipline i protokola. Ništa ne preduzimate pre nego dobro ne osmislite plan, a to ume da bude iscrpljujuće.

Zavisni ste od posla i do te mere perfekcionista, da ponekad izluđujete druge. Potreban vam je odmor i preispitivanje životnih ciljeva. Nije sve u poslu, u ljudskoj prirodi je i da se razonodi i opusti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    1. februar 2021 | 20:12

    Ako je mrznja ,bes,i zavist u coveku, on nemoze nikako drugacije da gleda na ljude i svoju okolinu nego samo kroz svoju prizmu karaktera i tih osobina ,tako nece mu pomoci ni jedna sova nikome ni slicnim takvima

  • E

    2. februar 2021 | 08:55

    Meni je sve tačno, kao da me poznaju pa su me opisali.. 😀

  • Maja

    2. februar 2021 | 10:07

    Moja sovica istinu otkriva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA