Ideje za kreativne poklone za Dan zaljubljenih i 8. mart

Izjaviti ljubav nikada nije bilo lakše

  • 1
dan zaljubljenih

Foto: Brownie

Dan zaljubljenih i 8. mart praznici su koji se tradicionalno slave već godinama i predstavljaju idealnu priliku da naše voljene, a naročito dame, podsetimo koliko nam znače! Baš zbog toga što se darivanje podrazumeva, pronaći originalan poklon koji će izazvati oduševljenje može predstavljati poseban izazov!

Ukoliko se pitate čime biste mogli da obradujete svoje voljene osobe u predstojećem periodu - Slatkoteka ima odgovor za vas! Za vas smo ove godine pripremili poklon pakete najukusnijih čokoladnih slatkiša, kojima ćete sasvim sigurno preneti svoje nežne i tople emocije koje gajite ka vašim omiljenim osobama u životu!

Dobrom slatkišu retko ko može da odoli, pa je čokolada u kombinaciji sa inovativnom formom i prefinjenim pakovanjem garantovano dobar poklon za predstojeće praznike.

U nastavku teksta saznajte koje je to poklone Slatkoteka pripremila za Dan zaljubljenih i Osmi mart!

#1 Brownie Mini Bites - ljubav je zalogaj mlečne čokolade

dan zaljubljenih

Foto: Brownie

Čokolada je jedan od najpoznatijih odabira za poklon za partnera, naročito za Dan zaljubljenih, i to nije slučajno.

Samo se setite prvih asocijacija na ukus fine mlečne čokolade koja se topi u ustima.

U skladu sa ovim neponovljivim osećanjem, Slatkoteka je za vas ove godine pripremila novi proizvod - Brownie mini bites.

Slatki mali zalogaji ukusa popularnog mekog kolača od čokolade, prelivenim najfinijom mlečnom čokoladom, čokoladnim mrvicama i liofilizovanim malinama, upakovani u premium kutiju roze, zelene ili crvene boje sa zlatnom mašnom - u kombinaciji kreiraju neodoljiv poklon kome nijedan pravi sladokusac i esteta neće moći da odoli. 

Uz lepu kutiju sočnih čokoladnih zalogaja, dobijate i čestitku, čiji dizajn možete odabrati u skladu sa vašim preferencijama - prelepa, romantična čestitka koja poručuje Volim svaki momenat sa tobom ili Srećan Dan zaljubljenih, učiniće ovaj čokoladni paket još šarmantnijim i nezaboravnim poklonom za praznike!

#2 Ljubavne praline - nežni krem i topla osećanja

dan zaljubljenih

Foto: Brownie

Da li ste znali da se prilikom konzumiranja čokolade, luči dopamin, neurotransmiter koji igra važnu ulogu prilikom osećanja zadovoljstva - kao i ljubavi!

Zbog toga ne treba da čudi što je upravo čokolada simbol ljubavi i najčešći poklon za Dan zaljubljenih! Čokolada predstavlja simbol privrženosti, budući da se u nekim kulturama veruje da će dvoje ljudi koji podele čokoladu među sobom, ostati zauvek zaljubljeni.

Pa šta bi onda bio bolji poklon za voljenu osobu ili simpatiju za praznik koji slavi zaljubljenost od ljubavnih pralina sačinjenih od najfinijeg slatkog punjenja i mlečne čokolade?

Slatkoteka je specijalno za predstojeće praznike kreirala proizvod čokoladnih bombona sa ljubavnim motivima koje možete podeliti sa voljenom osobom, u čak pet različitih ukusa - beli kinder krem, plazma, nugat, lešnik krem i malina fil.

Pred vama je 650 grama prefinjene poslastice upakovane u još sofisticiranije pakovanje koje će sasvim sigurno izazvati oduševljenje svake osobe koja ovakav poklon prima.

#3 Šarene ljubavne praline - slatka i laka izjava ljubavi

dan zaljubljenih

Foto: Brownie

Slatkoteka je za vas pripremila i posebne, šarene ljubavne praline - poklon za slavlje zaljubljenosti u veselim bojama!

Izjaviti ljubav nikada nije bilo lakše! 

Ljubavne praline u obliku srca, u pet različitih boja i ukusa oplmenjene su ispisanim rečima iz modernog slenga internet kulture - KISS, LUV U, BAE, XOXO, LOVE, pa predstavljaju pravu odu mladalačkom zanosu i ljubavi, te su idealan poklon za sve mlade zaljubljene parove i one koji se tako osećaju!

#4 Cookies Box - domaći keks u romantičnom ruhu

dan zaljubljenih

Foto: Brownie

Praznični period i zimska idila, asocijacija su na topli porodični dom, a miris tek pečenih bakinih ili maminih keksa i vrelog čaja u zimskim danima, budi najlepše uspomene detinjstva. Upravo zbog toga, Slatkoteka je pripremila pravi poklon za vaše bake i mame za njihov praznik - Osmi mart.

U pitanju je Cookies box, paket ručno izrađenih keksa prelivenih mlečnom čokoladom u čak tri različita ukusa - bela mlečna čokolada sa šarenim mrvicama, bela mlečna čokolada sa borovnicama i kit-kat čokoladicom, kao i bela mlečna čokolada sa hippo čokoladicom.

Zahvalite se vašim omiljenim ženama iz porodice i okruženja, za sve kekse i kolače koje su vam napravile u životu, ukusnim domaćim keksima iz poslastičarnice kakve sigurno nisu probale! Ili obradujte voljenu osobu za Dan zaljubljenih odabravši čestitku sa romantičnim dizajnom!

Kupite paket domaćih keksa od fine čokolade i probudite vašim voljenim osobama najdivnije uspomene iz sećanja.

#5 Srce iznenađenja  - prava ljubav ne prestaje da oduševljava

dan zaljubljenih

Foto: Brownie

Ljubav je zabavna, ljubav je prefinjena, ljubav je elegantna i puna iznenađenja, a naročito onih lepih! U skladu sa tim je i jedan od najpopularnijih i originalnih Slatkoteka proizvoda - Srce iznenađenja! Ovo je jedna od onih poslastica koja savršeno komunicira sve ono što ljubav jeste - slatka i u svojoj suštini, puna radosti!

Srce iznenađenja torta je izrađena od hrskave mlečne čokolade unutar koje se nalazi pravo blago poslastica poput različitih čokoladica, kremastih sastojaka i finih Slatkolada kremova. Do unutrašnjosti srca, dolazi se razbijanjem hrskave opne zlatnim čekićem, koji dobijate u paketu.

Srce iznenađenja zbog ovoga, predstavlja ne samo slatko iskustvo uživanja dok uživate u najfinijim poslasticama, već i zabavno iskustvo dolaska do njih - što je savršena metafora ljubavi, zar ne?

Na površini hrskave čokolade možete ispisati personalizovanu poruku po želji, pa je srce iznenađenja idealna opcija za poklon za Dan zaljubljenih, baš kao i Osmi mart, budući da porukom možete poručiti originalne želje i iskazati različite emocije!

Ukoliko želite da poklonite tradicionalni slatki čokoladni poklon za predstojeće praznike Dana zaljubljenih i Osmi mart, Slatkoteka je pravo mesto za originalne, unikatne, ukusne poklone, ali i one poklone koji se pamte i komuniciraju ljubav na najlepši mogući način - savršenim iskustvom!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raska

    8. februar 2021 | 17:44

    Mislim da je tada Sv.Trfun ili Trivun kako kaze moja baba inace ona je rodjena na taj dan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA