• 0

Citrus, cvetni ili voćni miris: Šta vaš omiljeni parfem govori o vama?

, Telegraf

Žene će pažljivo birati mirisnu notu

  • 0
Parfem

Foto: Freepik

Odlazimo u parfimeriju, poprskamo mnoštvo različitih parfema, uzmemo uzorke kartončića, ponesemo ih kući i onda nikako da odlučimo koja nam se nota najviše sviđa. Neki mirisi se mogu znatno promeniti kada određeno vreme stoje na koži, ali kada odaberete odgovarajući, nećete lako odustati od njega.

Omiljena mirisna nota može da otkrije mnogo toga o vama.

Citrusni miris

Ako volite mirise sa citrusnim notama, vi ste samopouzdani, koketni i dobro svesni kvaliteta koje imate. Takođe, ova mirisna nota odaje osobu koja voli nezavisnost i slobodu.

Drvenasti miris

Tipična mirisna nota za minimaliste modernog stila. Drvenaste parfeme uglavnom biraju otmene, samosvesne osobe koje imaju autoritativan stav.

Parfem

Foto: Freepik

Cvetni miris

Cvetni parfemski mirisi spadaju u najpopularnije. Dame koji obožavaju parfeme sa cvetnim notama su vesele, društvene i imaju dobro srce. 

Voćni miris

Ukoliko preferirate voćne mirise, vi ste zabavni i slobodoumni. Takođe, skloni ste sanjarenju i često kroz život idete linijom manjeg otpora.

Parfem

Foto: Freepik

Okeanski miris

Novitet na tržištu parfema je okeanski miris. Dame koje ih nose obično su introvertne i uživaju da provode vreme na plaži, izolovane od sveta. Ćudljive su, ali mogu biti kvalitetno društvo. Imaju tendenciju da posreduju u pomirenju "zaraćenih strana".

Gurmanski miris

Puderaste i slatke jake mirisne note biraju nežne, ljubazne i saosećajne dame. S druge strane, ovakve osobe obično imaju čvrst karakter i stavove koje je teško promeniti.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima