Citrus, cvetni ili voćni miris: Šta vaš omiljeni parfem govori o vama?

Žene će pažljivo birati mirisnu notu

  • 0
Parfem

Foto: Freepik

Odlazimo u parfimeriju, poprskamo mnoštvo različitih parfema, uzmemo uzorke kartončića, ponesemo ih kući i onda nikako da odlučimo koja nam se nota najviše sviđa. Neki mirisi se mogu znatno promeniti kada određeno vreme stoje na koži, ali kada odaberete odgovarajući, nećete lako odustati od njega.

Omiljena mirisna nota može da otkrije mnogo toga o vama.

Citrusni miris

 

Ako volite mirise sa citrusnim notama, vi ste samopouzdani, koketni i dobro svesni kvaliteta koje imate. Takođe, ova mirisna nota odaje osobu koja voli nezavisnost i slobodu.

Drvenasti miris

 

Tipična mirisna nota za minimaliste modernog stila. Drvenaste parfeme uglavnom biraju otmene, samosvesne osobe koje imaju autoritativan stav.

Parfem

Foto: Freepik

Cvetni miris

 

Cvetni parfemski mirisi spadaju u najpopularnije. Dame koji obožavaju parfeme sa cvetnim notama su vesele, društvene i imaju dobro srce. 

Voćni miris

 

Ukoliko preferirate voćne mirise, vi ste zabavni i slobodoumni. Takođe, skloni ste sanjarenju i često kroz život idete linijom manjeg otpora.

Parfem

Foto: Freepik

Okeanski miris

 

Novitet na tržištu parfema je okeanski miris. Dame koje ih nose obično su introvertne i uživaju da provode vreme na plaži, izolovane od sveta. Ćudljive su, ali mogu biti kvalitetno društvo. Imaju tendenciju da posreduju u pomirenju "zaraćenih strana".

Gurmanski miris

 

Puderaste i slatke jake mirisne note biraju nežne, ljubazne i saosećajne dame. S druge strane, ovakve osobe obično imaju čvrst karakter i stavove koje je teško promeniti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA