• 0

Gde treba da stoji figura slona u vašem domu kako biste, prema feng šuiju, privukli bogatstvo

, Telegraf

Nije svejedno kakva je figura slona, a posebno treba obratiti pažnju na to gde stoji

  • 0
figura slona

Foto: Pixabay

Slonovi su poštovani simboli u mnogim kulturama, jer su najveći živi kopneni sisari. U feng šuiju ova životinja predstavlja snagu, zaštitu, mudrost i sreću.

Figura slona u domu može da doprinese sreći i blagostanju u toj porodici.

Slon je poreklom iz Azije i Afrike, gde se njegova pojava izuzetno poštuje. Budizam je nastao u Indiji, a proširio se na istočnu Aziju zajedno sa svojim simbolima i učenjima.

Slonovi su poštovani u budizmu i jedno su od sedam dragocenih blaga "univerzalnog monarha". Ova životinja oličava dostojanstvo, veličanstvenost i moć.

Gde treba figura slona da stoji u vašem domu?

Slon u blizini ulaznih vrata privlači sreću i snagu za ukućane, dok slon u dvorištu štiti kuću od negativnih uticaja spolja. Figura slona u spavaćoj sobi predstavlja ljubav između dvoje i čuva brak.

figura slona

Foto: Pixabay

Parovi koji žele bebu treba da stave slona u spavaću sobu, ali ne zaboravite jednog i u dečijoj sobi za kreativnost i znanje.

Kako biste privukli novac i uspeh na poslu figuru slona sa žabom ili majmunom na vrhu stavite u severnom delu vašeg doma. Slon sa dignutom surlom znači uspeh, a sa spuštenom dugovečnost.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima