Koju tajnu krijete od drugih ljudi: Pokazaće maska koju odaberete

Test koji otkriva vaše male tajne

  • 3
test ličnosti maske Foto: Facebook

Maske prikrivaju naše pravo "ja" od drugih. Ovaj test ličnosti može da otkrije mnogo toga o vašem karakteru, snovima i ciljevima. 

Odaberite jednu masku sa slike, a u nastavku saznajte šta ta odluka govori o vama.

1. Ovo je maska neostvarenih snova

Imate utisak da nikada nećete dobiti nešto za čim ste oduvek čeznuli. Ponestalo vam je vremena ili energije, a svakodnevne poteškoće ubile su u vama borbeni duh. Ako odustanete od svojih snova, izgubićete delić sebe koji kasnije ništa neće moći da zameni. Vratite se svojim željama i pokušajte da shvatite, ako se bar mali deo planova ostvari, nećete žaliti za energijom, novcem, vremenom koji ste uložili, već ćete verovatno biti ponosni na sebe.

2. Ovo je maska osvetoljubivosti

Nosite bol u duši, iako spolja deluje da je sve u redu. Ono što krijete duboko u sebi gotovo je nespojivo s vašom ljubaznom i vedrom prirodom. Određena osoba vas je mnogo više povredila nego što to pokazujete, a uzalud ste joj oprostili, ništa nije kao nekada. Događaji iz prošlosti vam padaju na pamet iznova i iznova, to utiče na vaš svakodnevni život čak i ako pokušavate da to zadržite u tajnosti.

3. Ovo je maska odugovlačenja

Ne želite da se suočite sa određenim problemima. Verovatno u vašoj prošlosti postoje događaji koje radije ignorišete i ne mislite na njih. Ne zato što ste površni, već zato što se bojite da će ove stvari otvoriti mnogo rana i naneti bol, ne samo vama, već i drugima. Ipak, nerešeni problemi vas jedu iznutra. Zdravije bi bilo razmisliti o njima i pronaći neko rešenje.

4. Ovo je maska gubitka

Vraćate se u prošlost iznova i iznova, proživljavajući one trenutke kada ste još uvek imali ono što vam sada nedostaje. Duboko vas pogađa što više niste osoba kakva ste nekada bili, a to vam baca senku na trenutni život. Poželjno bi bilo da se pomirite sa sadašnjošću i da prihvatite sebe kakvi jeste sada.

5. Ovo je maska samooptuživanja

Osećate se krivim za sve što nije idealno u vašem životu. Stalno se pitate gde ste pogrešili i šta je trebalo da učinite drugačije. Ljubazni ste, empatični i topli i trudite se da ne kritikujete odluke svojih prijatelje. Međutim, samooptuživanje vas frustrira. Najveća nevolja je što se ne volite dovoljno. Oprostite sebi baš kao i drugima!

6. To je maska nezadovoljstva

Osećate se kao da vam ništa u životu nije prošlo onako kako je trebalo. Borite se vredno i dajete sve od sebe, ali nikako ne dobijate ono što želite. Gledate srećna lica oko sebe i ne razumete zašto drugima sve uspeva. Pokušajte malo da se opustite. Nije vaš zadatak da promenite svet.

7. To je maska nedostatka samopouzdanja

 Osećate se manje vrednim od ostalih, iako se to ne odražava na vaše ponašanje jer te misli spretno maskirate. Pogledajte se u ogledalo i pogledajte svoje dobre osobine i uspehe, tako ćete primetiti da ste zapravo dragocena osoba. U životu vas najviše sprečava manjak samopouzdanja.

8. Ovo je maska preterivanja

Ne možete da se zaustavite, uvek želite da udovoljite svima, često zanemarujući sebe. Ne možete reći "ne", i za vas ne postoji nemoguće. Stalno ste u pokretu, a deluje da vam uopšte nije stalo do osobe koja najviše zaslužuje vašu pažnju: do sebe. Život vam promiče, a vi stalno tražite nove poslove i zadatke. Odvojite malo vremena za sebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    20. mart 2021 | 14:43

    Privukla mi paznju maska broj dva, procitam text..vau, kakva slucajnost..ccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA