Proleće je uvek lepo, ali je najlepše u kondominijumu

Više nema izgovora da i vaš život ne postane zdraviji, opušteniji i lepši

  • 1
Voždove kapije Foto: Voždove kapije/Promo

Proleće je godišnje doba kada se ne probudi samo priroda već i mi – prvi sunčani dani donose energiju koja nas pokreće, vraća osmeh na lice i podstiče pozitivne misli. Odjednom nam ništa nije teško i samo tražimo priliku da budemo aktivni i uživamo van svojih domova.

Nažalost, nisu svi u prilici da u svom neposrednom okruženju imaju zelene površine, parkove, igrališta za decu, prostor za šetnju kućnih ljubimaca. Upravo zato je prvi kondominijum na Voždovcu veoma popularan jer svojim stanarima pruža, između ostalog, i pregršt zajedničkih sadržaja na otvorenom.

Osim prelepo uređenog prostora za šetnju i opuštanje u prirodi, kao i igrališta koje je rezervisano samo za decu, Voždove kapije imaju i teretanu na otvorenom, kao i park koji mogu da koriste isključivo stanari. Takođe, kuriozitet projekta koji gradi izraelski investitor Shikun & Binui Group, je i teren za padel, prvi u Srbiji. Za one koji ne znaju, reč je o sportu koji je nalik tenisu i koji je poslednjih godina veoma popularan širom sveta, a i kod nas ima sve više pristalica.

Dakle, Voždove kapije kriju iza recepcije na ulazu u stambeni kompleks, pravi mali zeleni raj koji je na raspolaganju isključivo stanarima. Osim razonode i opuštanja, u zelenom okruženju je moguće i raditi, koristiti društvene mreže, gledati filmove, slušati muziku... sve ono za šta je neophodan internet. Naime, u okviru prvog i jedinog kondominijuma na Voždovcu postoji besplatan wi-fi kako bi stanarima uvek bili dostupni svi onlajn sadržaji koje vole ili su im neophodni za rad.

Da li se već vidite kako tik ispred svog stana prisustvujete onlajn sastanku dok okolo vas cvrkuću ptice i miriše tek pokošena trava? Potpuno vas razumemo, jer isto tako je sebe videlo i više od 400 porodica koje su se već uselile u Voždove kapije i započeli svoj život u modernom, udobnom, komfornom stambenom kompleksu. I ne samo što u okviru kondominijuma stanari imaju zajedničke sadržaje koji im omogućavaju uživanje u proleću i svim ostalim godišnjim dobima, već im i sama lokacija pruža pregršt mogućnosti za zdrav i aktivan život. Na samo nekoliko minuta hoda nalazi se Bajfordova šuma, ali i takozvano beogradsko more – Ada, do kojeg je potrebno oko 20 minuta vožnje, koliko treba i od Voždovca do centra grada.

Dakle, više nema izgovora da i vaš život ne postane zdraviji, opušteniji i lepši. Obratite se ekskluzivnom zastupniku za prodaju stanova u Voždovim kapijama, vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji  -  CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupe i odaberite stan koji će biti po vašoj meri. Otvorite Voždove kapije i zakoračite u život kakav zaslužujete.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kondominijum ? ? ?

    29. april 2021 | 16:43

    ili kompleks stambenih zgrada ili naselje sa stanbenim zgradama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA