Lako do bele tehnike: Bez kašnjenja isporuke u Gigatronu

Kompanija Gigatron je pokrenula novu uslugu koja podrazumeva da ukoliko kupljena roba na vašoj adresi ne bude u ugovorenom danu, Gigatron će vam vratiti dupli iznos novca

  • 1
Gigatron Foto: Srđan Obradović

Činjenica je da moderno domaćinstvo bez pojedinih uređaja ne može da funkcioniše. Neki od tih uređaja su frižideri, zamrzivači i prekopotrebne veš mašine, ali i električni šporeti i drugi aparati iz asortimana bele tehnike kao što su standardni i inverter klima uređaji. S tim u vezi, podrazumeva se da prilikom kupovine ovih uređaja želite da oni što pre budu u vašem domu, ali ćete, zbog njihovog gabarita, brigu o transportu najverovatnije morati da prepustite prodavcu.

OK, kupili ste uređaj i rečeno vam je da će biti isporučen u sredu. Ili možda ipak neće. A možda stigne i dan ranije, u vreme kada nikoga nema kod kuće.

Gigatron Foto: Srđan Obradović

Ukoliko belu tehniku kupite u Gigatronu, možete biti sigurni da će svi vaši uređaji biti na vašoj adresi u dogovorenom danu.

Naime, kompanija Gigatron je pokrenula novu uslugu pod nazivom Prioritetna isporuka bele tehnike, a ako kupljena roba na vašoj adresi nekim čudom i ne bude u ugovorenom danu, Gigatron će vam vratiti dupli iznos novca koji ste platili za uslugu isporuke. I ne samo to – Gigatron garantuje da u toku transporta neće doći ni do kakvog oštećenja uređaja, što znači da nećete morati da čekate na ponovnu isporuku i slično.

Gigatron Foto: Srđan Obradović

Ukoliko ste planirali kupovinu bele tehnike, posetite jedan od Gigatron Megastore objekata i doživite potpuno drugačije iskustvo kupovine – od najvećeg asortimana i najstručnijeg osoblja koje vam je na usluzi prilikom izbora uređaja, pa sve do velikog besplatnog parkinga za vašeg četvorotočkaša i mogućnosti beskamatne kupovine na rate, sve je u službi zadovoljstva kupca.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA