≫ 

Vreme čitanja: oko 4 min.

Šta znači sanjati da se ljubite: Kakvu poruku šalju francuski, a kakvu poljupci u obraz u snu

Vreme čitanja: oko 4 min.

Snovi vrlo često otkrivaju naše nesvesno i ukoliko znamo da ih "pročitamo" možemo neke stvari da promenimo u životu

  • 0
snovi, ljubljenje, horoskop, Zodijak Foto: PIxabay

Ljubljenje u snovima predstavlja gotovo uvek pozitivnu poruku nesvesnog, bilo da se ljubite sa voljenom osobom ili članovima porodice ili nepoznatim licima. Ipak, ako sanjate romantične poljupce koji su na neprimerenom mestu ili sa neprimerenom osobom mogu imati i negativno značenje.

U nastavku pročitajte više o značenju poljubaca i ljubljenja u snovima.

Sanjati da se ljubite sa voljenom osobom

Kada sanjate da se ljubite sa voljenom osobom ili sa simpatijom, to je znak da možete da se opustite,  jer vam slede prijatni trenuci posle burnih rasprava. Ako ste u poslednje vreme imali nesuglasice, probleme ćete najbolje rešiti u krevetu.

Imaćete romantične momente posle kojih će vaš odnos biti mnogo bolji.

Kada se u snu ljubite sa mužem ili ženom, to implicira da vas očekuju svađe u kući koje izaziva nečija porodica. Moguće je da se u vaše bračne i porodične odnose meša rodbina koja vam dodatno komplikuje život. Dajte im jasno do znanja da ćete sami rešavati svoje probleme. Ako vidite da se partner oslanja na njihovu podršku, ozbiljno popričajte sa njim ili njom.

Sanjati francuski poljubac sa prijateljem

Predstoji vam romantična veza sa osobom koja je oduvek pored vas i koju do sada niste tako gledali. Veza će biti izuzetno uspešna i sa srećnim završetkom.

Sanjati da se ljubite sa prijateljem u obraz

Ako se u snu ljubite sa prijateljem, to je znak da ćete se sa nekim pomiriti. Moguće je da ste se udaljili od prijatelja zbog stvari koje vam sada izgledaju smešne, a ranije su delovale vrlo ozbiljno. Iako je prošlo dosta vremena, vi se sećate zajedničkih doživljaja i osećate nostalgiju za tim vremenima. Nemojte dozvoliti da vas ponos spreči da obnovite veze koje su zaista vredele. To vam i vaša podsvest ovim snom poručuje.

Videti druge da se ljube

Ako u snu gledate druge da se ljube, to je simbol tuge. Verovatno vam se sviđa osoba koja je zauzeta. Zbog toga ste očajni što se projektuje i u vašim snovima. Nesrećni ste jer ne možete da budete sa osobom koja vam se čini savršenom i najboljim izborom za vas. Potrudite se da sagledate stvari realno i možda ćete otkriti da ste je idealizovali. Čim niste zajedno, mora da postoji neki razlog zašto je to dobro.

Strast, ljubav, zavođenje, grljenje Foto: Shutterstock

Sanjati da se ljubite sa tuđim mužem ili ženom, momkom ili devojkom

Kada se u snu ljubite sa tuđim mužem ili ženom, to znači da vam ide od ruke sve što započnete. Ako planirate da promenite posao, ovo je idealan trenutak za to. Imate mogućnost da otputujete sa partnerom. Iako vam se na prvi pogled to ne čini kao dobra odluka, shvatićete da vam je pomogla da učvrstite vezu. Ovo je vaših 5 minuta i iskoristite ih najbolje što možete.

Sanjati da se ljubite u obraze sa nepoznatim osobama

Steći ćete ili će neka osoba neočekivano steći vaše poštovanje.

Sanjati poljubac sa slavnom osobom

Kada sanjate da ste poljubili slavnu osobu u obraz to može da simboliše nove početke. Za osobe koje grade karijeru san ukazuje na dobre poslovne prilike. Ne smete da ih propuštate zbog straha od promene.

Romantični poljubac sa slavnom osobom u snovima nije redak, pogotovo ako je reč o nekome ko vam se i na javi dopada. Ovakvi snovi ukazuju na to da ne iskorištavate svoj potencijal onoliko koliko bi ste trebali. Vreme je da krenete u ostvarenje svojih želja i da prestanete da svaku ideju osuđujete na propast i pre nego što pokušate da je realizujete.

Sanjati da ljubite nečiju sliku ili fotografiju

Ljubiti nečiju sliku ili fotografiju u snu znači da vam ta osoba nedostaje. Moguće je da ne živite u istom gradu ili da vam obaveze ne dozvoljavaju da više vremena provodite zajedno. Ako ste u snu ljubili fotografiju nepoznate osobe to implicira da ćete uskoro upoznati nekoga sa kime ćete se vrlo brzo zbližiti.

Sanjati da nekome "šaljete" poljubac

Ako ste u snu rukom slali poljubac ocu, majki, bratu, sestri, partneru ili detetu to može da znači da ćete zbog školovanja ili posla promeniti mesto boravka. Znaćete da je to najbolje za vas, ali ćete ipak biti tužni što se rastajete s onima koje volite.

Ukoliko ste sanjali da nepoznatoj osobi šaljete poljubac to implicira da ćete se sa nekim takmičiti na javi. Verovatno ćete želeti da dokažete poslodavcu da ste bolji radnik od kolege, te ćete ulagati dodatni napor u poslu kojim se bavite. Sa druge strane, moguće je da ćete se nadmetati sa nekim za nečiju naklonost.

( Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA