≫ 

Domaće sredstvo za pranje staklenih površina u vašem domu: Sijaće se kao kada ste ih kupili

Kombinacija dva sastojka koje sigurno već imate u domaćinstvu

  • 0
Žena, prozor, čišćenje Foto: Shutterstock

Koliko vam se puta dogodilo da obrišete prozore i sednete da odmorite, a onda ih pogledate i shvatite da uopšte nisu dobro očišćeni? Pranje prozora deluje kao jednostavan posao, ali često se dešava i da pored mukotrpnog i detaljnog brisanja prozori i dalje izgledaju prljavo.

Ukoliko pripadate grupi domaćica koje ne podnose bele tragove na prozorima, pre nego što posegnete za još jednim kupovnim sredstvom, isprobajte domaći recept za staklene površine.

Sve što vam je potrebno su destilovana voda i sirće koji zajedno daju sredstvo koje ne ostavlja mrlje. Pre nego što naprskate sredstvo, prozore prvo prebrišite mokrom pamučnom krpom, kako biste skinuli prvi sloj prljavštine i prašine.

Uzmite flašicu sa raspršivačem i u nju sipajte vodu i sirće u razmeri 1:1, pa poprskajte po prozorima i staklu. Nemojte čekati da se tečnost osuši, već odmah istrljate stakla krpom od mikrofibera, a možete se poslužiti i starim trikom i iskoristiti novine.

Ovim sredstvom možete čistiti i staklo od tuš kabine, jer će savršeno otkloniti i mrlje od kamenca. Ujedno, ovo sredstvo je odlično i za čišćenje ogledala.

Video: Ovo sredstvo svi imaju kod kuće: TikTokerka otriva trik kojim ćete rešiti masne naslage u kuhinji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA