≫ 

Test koji otkriva vaše skrivene strahove u ljubavi: Evo šta vas sprečava da se potpuno prepustite

Pažljivo pogledajte ilustraciju - prvo što budete ugledali simbolično otkriva čega se najviše plašite kada volite

  • 2
Test ličnost optička iluzija Foto: yourtango.com

Svako od nas ima neki skriveni strah koji ga sputava da se potpuno prepusti zaljubljivanju i voljenoj osobi, kao i emocijama koje gaji prema njoj.

Ovaj zanimljivi test pomaže da identifikujete skrivene strahove koji vas sputavaju da volite bez zadrške i da se prepustite uživanju u emocijama.

Pažljivo pogledajte ilustraciju i zapamtite šta ste prvo videli - upravo u toj figuri krije se simbolika koja može da vam pomogne da shvatite koji strah je duboko ukorenjen u vašoj podsvesti.

1. Žena

Ukoliko ste na slici prvo videli ženu, imate strah od toga da bi vam vezivanje i predavanje u vezi ograničilo ličnu slobodu.

Za vas je lična sloboda kao "hleb nasušni" i ne možete da zamislite da živite tako što ste sve vreme posvećeni nekom drugom biću, bez obzira na to koliko ste zaljubljeni.

Rešenje je u tome da nađete meru između davanja u ljubavi i zadržavanja slobode.

Kada nađete pravu i zrelu osobu za vezu kojoj je sloboda jednako bitna kao i vama, lakše ćete prevazići taj nesvesni strah.

2. Konjanici

Ako ste prvo videli konjanike, vaša najgora mora koja vas sprečava da se prepustite zaljubljenosti jeste strah od ostavljanja.

Znate da niste savršeni i da vas "druga polovina" voli i kad niste u reprezentativnom izdanju, ali osećate obavezu i potrebu da budete savršena žena kako biste bili sigurni da će on zauvek ostati zaljubljen u vas.

To ume da bude naporno, ali morate da shvatite da niko nije savršen, pa niste ni vi i da će vas prava osoba voleti baš onave kakvi jeste.

3. Konj

Ukoliko vam je za oko prvo zapao konj, vaš najveći strah je da vas partner ne odbaci.

Svi nosimo određenu količinu emocionalnog prtljaga. Potrudite se da vas misli o prošlosti ne spreče u tome da budete srećni. Svi imaju razna negativna iskustva, ali ključ je u tome da ih pustimo da prođu i ne dozvolimo im da nas sputavaju na putu ličnog razvoja i sreće.

4. Vojnici u pozadini

Ako ste prvo videli vojnike u pozadini, vaš najveći problem i ono što vas sputava da se predate je igranje ljubavnih igrica.

Čim odlučite da ste zaljubljeni, odbacujete sva pretvaranja. Nemate problem da pokažete svoju ranjivost, ali isto to očekujete i od partnera. Ukoliko naiđete na nekog ko igra igrice, uvek iz takve priče izađete povređeni.

Sličan se sličnom raduje, pa se prepustite onom ko zaista ima kapacitet za iskrenost kao vi.

Video: Ravnozemljaši će da odlepe: Prelamanje svetla stvara iluziju da je Mesec ravna ploča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA