≫ 

Inovativna tehnologija, funkcionalnost i dobar dizajn: Ovi aparati imaju sve i nikada nisu bili dostupniji

Dobra vest je da ne morate da pravite ustupke prilikom odabira aparata kada poželite da oni budu moderni, funkcionalni i dizajnerski privlačni

  • 0
Rowenta, vizauli PR, preciscivaci vazduha Foto: Promo/Rowenta

Urednost i čistoća životnog prostora imperativ su za većinu ljudi. Kako bi to postigli, mnogi pribegavaju raznim trikovima koji se u osnovi svode na jedno - imati aparat kućne aparatekoji će veći deo posla uraditi umesto vas.

Nekima je važan dizajn, drugi žele da imaju aparat koji predstavlja poslednju reč tehnike, dok je trećima presudna funkcionalnost.

Dobra vest je da ne morate da birate kada poželite sve navedeno u jednom. Brend Rowenta poseduje sve karakteristike, bilo da se radi o inovativnim tehnologijama, odličnom dizajnu ili funkcionalnosti.

Održavanje doma, ali i radnog prostora uvek počinje usisavanjem, a jedina poteškoća sa kojom se možete susresti jeste za koji model da se odlučite, jer Rowenta nudi i one klasične, ručne - bežične, ali i robot usisivače.

Podovi će biti idealno čisti, a kriterijumi i najzahtevnijih biti u potpunosti zadovoljeni kada završno glancanje obavite paročistačem. Onima kojima je najvažnija funkcionalnost posebno će se dopasti to što pojedini modeli Rowentinih paročistača imaju i mogućnost usisavanja i čišćenja parom, a osim toga poseduju i difuzere za esencijalna ulja, pa ćete dom istovremeno učiniti i besprekorno čistim i mirisnim.

Kada govorimo o čistoći životnog, ali i radnog prostora, prvo na šta bi trebalo obratiti pažnju jeste vazduh. Tako nešto možete postići samo pomoću aprata za prečišćavanje vazduha, koji će alergene, prašinu i sitne čestice svesti na minimum. Dobra vest je da pojedini modeli Rowenta brenda sitne čestice uklanjaju i do 100 odsto.

Brz tempo života nameće nam veliki broj obaveza koje treba obaviti i više lokacija na koje treba stići u jednom danu. Od jutra do večeri svako od nas mora da bude besprekorno sređen.

Malo vremena za savršen izgled iziskuje efikasne kućne aparate, koji će vas u par poteza dovesti do željenog cilja - bilo da se radi o peglama, parnim stanicama ili aparatima za ličnu negu.

Ukoliko želite da obradujete dragu osobu ženskog pola, osmeh na lice će joj uvek izmamiti dobar fen, stajler ili presa za kosu, pomoću kojih će u toplini svog doma postići profesionalne rezultate.

Ali i oni koji se profesionalno bave ulepšavanjem klijenata imaju veliki izbor premium aparata za stilizovanje kose - prese, fenovi i stajleri su samo neki od njih.

Ne treba zaboraviti ni na jači pol; moderan muškarac uvek pri ruci ima aparat za stilizovanje brade ili kose, i ništa ne prepušta slučaju.

Dobra vest je da vam aparati Rowenta brenda nikada nisu bili bliži. Oktobar mesec je u znaku popusta, pa ne propustite priliku da obradujete sebe ili drage osobe nekim od proizvoda po ceni nižoj od čak 20 odsto.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA