Redroad, nastao za vaš ugodan i uredan način života

Proizvodi Redroad ne samo da zadovoljavaju očekivanja potrošača, već i nude neočekivane karakteristike

  • 0
redroad Foto: Redroad

Dobavljač "smart home" aparata Redroad osnovan je 2017 godine od strane grupe eksperata koja je preko 10 godina radila u kompaniji R&D and design, čija delatnost su bili upravo mali kućni aparati. Na tržištu, Redroad važi za dobavljača "lepog i urednog načina života". Sa fokusom na korisnika, vizionarskim uvodom u način života kupaca, izvanrednim dizajnom i R&D kapacitetom, u konstantnoj potrazi za kvalitetom, Redroad nikada nije prestao da pruža "umetničke aparate" koji su izuzetni, elegantni, kvalitetno konstruisani i prilagođeni korisnicima.

Redroad je pre samo nekoliko godina izrastao iz početničke marke u perspektivnog igrača i stekao naklonost kupaca u više od 10 zemalja. Prodato je 3,5 miliona artikala širom sveta, uključujući aparate za čišćenje kuće, kuhinju, kozmetiku i ličnu negu, kućnu bezbednost i prenosive uređaje na otvorenom.

Kao veliki uspeh u Japanu i ostatku Azije, Redroad svoje iskustvo i napredne tehnologije uvodi u ovaj "atraktivan, moćan i zaštitni porodični“ usisivač i donosi udobno i čisto kućno okruženje u ceo svet.

Vizionarski pogled na potrebe kupaca

Redroad ima vizionarski uvid u potrebe kupaca i ulaže velika sredstva u razvoj tehnologija kako bi se zadovoljile takve potrebe. Na primer, Redroad je razvio Mandala Noise Reduction Sistem 5.0 za tiho i prijatno korisničko iskustvo sa svojim ručnim usisivačima. Sistem ne samo da smanjuje buku na 65 dB (iako je obično 75-85 dB za većinu drugih modela), već  pretvara frekvenciju oštre buke na ploči izvan opsega ljudskog sluha. Trenutno je to najnaprednija tehnologija za smanjenje buke na ovom polju.

Optimizirana je i filtracija na izlazu usisavača Redroad. Poboljšanjem protoka vazduha kroz trenutni sistem odvajanja ciklona sa 12 konusa i dodavanjem više filtera, sada skuplja 99,97% prašine do 0,1 mm (u poređenju sa 0,3 mm drugih modela). Ova tehnologija smanjuje radno opterećenje HEPA filtera i produžava njihov vek trajanja, a što je još važnije, čuva domaćinstvo od sekundarnog zagađenja vazduha. Kao rezultat toga, vazduh koji izlazi iz usisivača Redroad je čist kao u bolnici. Bezbedan je za osobe sa rinitisom, astmom i drugim hroničnim respiratornim oboljenjima, a posebno je savršen za porodice sa decom.

redroad Foto: Redroad

Redroad je napravio i veliki proboj u ključnim tehnologijama i delovima, uključujući motor i upravljačko kolo.

Kvalitetan proizvod za kvalitetan život

Činjenica oko koje se svi u industriji slažu jeste da "Redroad pravi proizvode jednake po kvalitetu". Njihov standard može se uočiti u odabiru materijala, procesu proizvodnje i kalupa, do montaže i završnog ispitivanja kvaliteta.

Kalup je najznačajnija stavka marljive proizvodnje. Preciznost kalupa je najtemeljniji faktor koji određuje preciznost delova. Redroad ulaže dva ili tri puta više od onoga što bi drugi potrošili na alat za ultra-precizne mašine. Uobičajeno prihvaćena greška u preciznosti kalupa je unutar 30mm, ali Redroad insistira da se odstupanje zadrži unutar 10mm iako to svaki put košta milione dolara. Razlika možda nije značajna za gole oči, ali osigurava glatko podudaranje različitih delova (što smanjuje rezonancu) i savršen pečat koji traje do 10 godina.

Skoro opsesivna težnja Redroad-a za visokim kvalitetom i naprednim procesom usavršena je što pokazuje nadolazeći usisivač sa niskim šumom V17. Samo premazivanje V17 trajalo je više od 200 eksperimenata sa vrhunskom bojom iz PPG-a i Musashija.

Sa najboljim materijalima, najfinijim procesom i najsofisticiranijim testom, Redroad predstavlja najprodavanije proizvode jedan za drugim.

redroad Foto: Redroad

Kvalitetni proizvodi na tržištu

Tokom 2018. godine, Redroad je uočio nedostatak prenosivih alata za čišćenje na otvorenom i razvio praktičan usisivač za mini automobile. U skladu sa najoštrijim potrebama kupaca, mini vakuum je u Japanu prodat u pola miliona primeraka u roku od šest meseci. Čak se nazivao i "sledećom prekretnicom nakon Walkman-a“. Tokom tri uzastopne godine navedene na NetEase Ieation-u, poznatoj kineskoj platformi za e-trgovinu po kvalitetu, mini vakuum je vodio evidenciju o nuli pritužbi.

Da bi obezbedio "maksimalnu snagu čišćenja“, Redroad je razvio ZERO akumulatorski usisivač sa štapićem. Uprkos kompaktnom dizajnu, ZERO ima nazivnu snagu od 550 V i optimizovane kanale za vazduh, a samim tim i jače performanse čišćenja od konkurenata. Omiljene su istočnoevropske porodice, a prodaja je dostigla ogromnih 350 hiljada u roku od 4 meseca od debija. ZERO se sada prikuplja u Muzeju moderne industrijske umetnosti.

Taj njihov način poslovanja koji je orijentisan prema korisniku i uvid u korake unapred izazivaju inovacije. Kao rezultat toga, proizvodi Redroad ne samo da zadovoljavaju očekivanja potrošača, već i nude neočekivane karakteristike. Lista takvih Redroad proizvoda se nastavlja.

Sa sofisticiranom razvojnom procedurom (potrošački orijentisan dizajn, kvalitetna izrada) i konkurentnom snagom jezgra (motor, tehnika upravljanja krugovima, patenti za dizajn proizvoda), Redroad ostaje veran viziji da pruži lep i uredan način života.

Na ovom LINK-u ekskluzivnog agenta za Redroad, možete se detaljnije informisati.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA