≫ 

Časovnik koji vam prvi privuče pažnju otkriva šta vam nedostaje u životu

Sat koji vas privuče ima snažnu poruku za vas

  • 7

Psihološki testovi su dobri jer daju odgovore na mnoga pitanja na koja u većini slučajeva nemamo konkretan odgovor. Psiholozi ih često koriste u toku terapije sa pacijentom, jer im oni pomažu da zađu duboko u podsvest čoveka.

Čak i ako ste zadovoljni svojim svojim životom i sve oko vas je sjajno, velika je verovatnoća da vam nešto, ipak, nedostaje. Časovnik koji vas privuče ima snažnu poruku za vas.

Potrebno je samo da pogledate sliku i odaberete jedan sat i saznate šta je to što vam nedostaje u životu.

Časovnik broj 1

Vi ste osoba koja voli da gradi temljne odnose, međutim, odnos u kom se nalazite duže vreme vam ne odgovara. To ne znači da po svaku cenu želite da izađete iz njega, ali shvatate da je potrebno mnogo uzajamnog truda da bi sve bilo kao pre.

Ono što vam nedostaje je sloboda i ljubav prema sebi i žalite zbog svih neostarenih želja i planova koje ste imali.

Ali, znajte, nikad nije kasno da se napravi korak napred. Stoga, uzmite svoj život u ruke i napravite promene koje ste oduvek želeli.

Časovnik broj 2

Imate osećaj kao da problemima nikada neće doći kraj. Zatrpani ste informacijama, tuđim problemima i nemate vremena da se pozbavite svojim životom.

Ono što vam nedostaje je iskren i prijateljski razgovor sa osobom od poverenja koja će razumeti situaciju u kojoj se nalazite. Priznajte joj da ste umorni da tuđih problema i ne oklevajte da tražite pomoć ili savet.

Časovnik broj 3

Željni ste druženja, putovanja i novih ljudi. Međutim, neke stvari trenutno nisu moguće, pa je najbolje da nađete alternativno rešenje i pomognete sebi.

Promenite rutu kojom obično idete na posao, promenite zavese, pogledajte novi film ili slušajte novu muziku. Ne odustajte od upoznavanja novih ljudi i života koji želite za sebe.

Časovnik broj 4

Vi ste osoba koja je mnogo toga postigla u životu, ali sada ste stali jer mislite da su ciljevi koje imate nedostižni. Setite se početka i stvari koje su vam tada izgledale nemoguće, a sada bi ste ih rešili u jednom danu.

Potrebno vam je samo malo vremena, motivacije i vere u sebe, a iskustvo koje imate vas neće izdati.

Časovnik broj 5

Dugo ste živeli po pravilima i normama, i nikada se niste osećali kao gospodar svog života. Odlučili ste da ne želite više takav život i da morate da preduzmete nešto.

Nedostaje vam osećaj slobode, pa je zato bitno da svaki dan uradite nešto za sebe. Nebitno je od čega ćete poći, kupite sebi cvet, bocu vina, jaknu koju dugo gledate u izlogu i uživajte u svakom danu.

Časovnik broj 6

Vapite za stabilnim i udobnim životom bez stresa, problema i neočekivanih iznenađenja. Želite red i blistavu budućnost, ali ne znate od čega da krenete.

Najbolje je da potražite podršku u bliskim ljudima i da ne odbijate njihovu pomoć.

Slušajte svoje potrebe i pokušajte da pronađete načine da ih ispunite.

Video: Mars ulazi u Škorpiju i svi će želeti da daju sve od sebe: Dolazi period energetskih vampira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA