Ako ste Single, pa i ako niste, 11.11. je pravi dan da sebi kupite poklon, sigurno ste ga zaslužili!

Na ideju obeležavanja statusa single tj. samaca, došla su četiri studenta u Kini, koji su simbolično odabrali 11.11. za Singles’ Day proslavu, jer četiri jedinice predstavljaju njih četvoro

  • 4
Win Win Foto: Win Win

Želeli su da naprave proslavu svog statusa kao odgovor na Dan zaljubljenih, praznik svih zaljubljenih parova. Tako je Singles’ Day ubrzo prerastao u zabavan, nezvaničan praznik u kojem se samci širom Kine, ali i celog sveta, časte lepim večerama i kupuju poklone samima sebi, ali i dragim osobama. Upravo zbog ovog običaja, Singles’ Day je postao jedan od najvećih praznika kupovine na svetu.

Zabavni, veseli praznik za sve ljude

Na ovaj dan sve devojke i momci, žene i muškarci, proslavljaju svoje izbore i svoje uspehe. Slavimo kada položimo ispit, kada dobijemo posao, slavimo rođendane, rođenja, krštenja, slave, a tada okupljamo drage ljude. Svako od njih je doprineo da postanemo osoba kakva smo danas. Zato 11.11. slavimo i sebe i sve njih koje volimo. Nije važno da li smo single ili ne, na ovaj dan možemo da iskoristimo neverovatne popuste koji se nude, pa da kupimo poklone unapred, za njihove važne datume. Posetite sajtove i obiđite prodavnice gde se nude popusti na ovaj dan, odaberite nešto za sebe i za njih, napravite zabavu i uživajte u ovom danu. Važno je da ste srećni i okruženi pravim ljudima, porodicom i prijateljima koji vas vole i podržavaju u svim poduhvatima.

WinWin obeležava Singles’ Day neverovatnim popustima

Ako ste posetili WinWin sajt ili radnje prošle godine, onda ste sigurno nešto i kupili za sebe, jer je izbor artikala na popustu bio neverovatan. Zapamtite da ovaj festival kupovine traje samo jedan dan, pa zato pronađite uređaj na sjajnom popustu za sebe i za one ljude koji su vam dragi. Sigurni smo da će se naći za svakoga po nešto. Zato posetite 11.11. WinWin sajt i radnje i proslavite sebe, proslavite život!

Saznajte više na WinWin sajtu.

Win Win Foto: Win Win

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nexxx

    8. novembar 2021 | 19:44

    Ja sebi svake godine za rodjendan kupujem poklon

  • Pare

    8. novembar 2021 | 18:16

    Samo daj pare! Za proslave, praznike... Verske, drzavne, izmisljene... Ma nije ni bitno.. Kupuj, kupuj, kupuj!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA