• 0
 ≫ 

Test ličnosti otkriva šta vam "stoji" na duši: Izaberite oko sa slike i saznajte

, Telegraf
 ≫ 

Stvari koje nas najviše privlače toliko toga mogu reći o vama

  • 0
test oči

Foto: Shutterstock

Testovi ličnosti koji su napravljeni tako da nam "pročitaju" podvest, mogu da otkriju mnogo toga o nama. Ovaj jednostavan test može vam pokazati da li ste otvorena osoba, da li previše analizirate svoje probleme, na koji način se borite sa poteškoćama u životu i šta vam "stoji" na duši.

Sve što je potrebno da uradite je da odaberete oko sa slike koje vas najviše privlači i zatim pročitate šta taj izbor govori o vama.

Oko broj 1

 

Ako vam je ovo oko privuklo pažnju previše ste zatvoreni po pitanju emocija, a da toga niste ni svesni. Trebalo bi da prestane da se krijete u svom zamišljenom svetu i da dozvolite novim osobama da uđu u vaš život.

Podsvesno potcenjuje sebe i svoj trud, a svi oko vas vide koliko ste vredni i požrtvovani.

Oko broj 2

 

Izbor ovog oka ukazuje na to da nešto krijete u duboku u sebi. Veoma ste sposobni za toliko toga, ali ne dozvoljavate sebi da pokažete pun potencijal. Mnogo vremena vam prolazi u želji da se dokažete ljudima koje čak ni ne poznajete, a to ometa vaš napredak.

Fokusirajte se na sebe i krenite iz početka, jer vi zapravo samo želite da budete voljeni i prihvaćeni.

Oko broj 3

 

Ako vam je baš ovo oko privuklo pažnju trenutno se u vašem životu događa toliko toga, a vi ne znate kako da se nosite sa svim tim emocijama. Vaša podsvest želi da shvatite da niste sami i da na kraju svakog tunela postoji svetlo.

Setite se osoba na koje možete da se oslonite i priznajte im šta vam "leži" na duši i sigurno će vam biti lakše.

Oko broj 4

 

Ukoliko osećate povezanost sa ovim okom, previše ste opterećeni prošlošću. "Dižete zidove" oko sebe da bi ste se zaštitili, ali to nije dobro po vas i vaše bližnje. Okružite se novim ljudima i okrenite svoj put ka budućim dešavanjima i ne okrećite se nazad.

Jasno je da nije lako, ali je to najbolje i najpametnije rešenje za vas i situaciju u kojoj se nalazite.

Oko broj 5

 

Izbor ovog oka sugeriše da ste osoba koja hrabro korača napred bez obzira na sve. Veoma cenite svoj rad i trud što je dobro, ali ponekad gubite iz vida periferne stvari koje čine život srećnim.

Stoga, povremeno zastanite, odmorite i uživajte u običnim stvarima, jer to istinski i želite.

Oko broj 6

 

Ovaj izbor govori o vama da bezuslovno volite bližnje i da ste spremni da uradite sve kako biste ih usrećili. Dajete sve, a ne tražite ništa za uzvrat. Duboko u sebi imate potrebu da i vas neko voli, obasipa poklonima i pažnjom, ali to prećutkujete.

Vreme je da naučite da kažete "ne" određenim ljudima i situacijama, jer ćete tako sačuvati sebe i svoj mir. 

Video: Na kom mestu je vaš znak: Stručnjaci su napravili rang-listu nevernika po horoskopu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA