Deda Mraz u STOP SHOP-u: Vreme je za novogodišnje želje

Spremite se za najbolji šoping u godini

  • 0
Stop shop Foto: NMC (Novaston Marketing Consultancy)

Sa spiskovima najlepših želja i planiranih poklona za najmilije, požurite u STOP SHOP ritejl parkove, jer vas čekaju omiljeni brendovi, popusti i - Deda Mraz.

Brendovi u STOP SHOP-u pripremili su najbolji izbor za novogodišnje darove, ali i brojne praznične akcije i popuste, kako bi posetioci uživali u kupovini i veseloj atmosferi. Tu je i Deda Mraz, koji će tokom poslednja dva decembarska vikenda (18-19. i 25-26. decembar) najmlađim posetiocima ritejl parkova deliti prigodne poklončiće uz želju da nam 2022.godina donese puno radosti.

Stop shop Foto: NMC (Novaston Marketing Consultancy)

Na STOP SHOP profilima na društvenim mrežama čekaju vas zanimljivi video klipovi o Novoj godini, kao i saveti kako da najbolje iskoristite praznike i isplanirate dolazeću 2022. godinu... I tu nije kraj iznenađenjima - ovu godinu ispratićemo kako dolikuje uz zanimljive konkurse.

STOP SHOP žiri će iz svakog grada izabrati po jednog autora najkreativnijih novogodišnjih fotografija iz ritejl parka i kratkog teksta na temu "Ja sam tvoj idealni Deda Mraz jer..". na Facebook-u. Takođe, tu je i Instagram zadatak "Video/la sam Deda Mraza". Biće izabrano 10 najkreativnijih Instagram postova "dedamrazovskih" proizvoda tokom šopinga iz deset STOP SHOP ritejl parkova. Sve izabrane autore čekaju poklon-vaučeri vrednosti po 5.000 dinara.

Stop shop Foto: NMC (Novaston Marketing Consultancy)

STOP SHOP je i dalje sigurno mesto za praznični šoping po svim merilima, a izdvajamo sertifikat o usaglašenosti sa COVID-19 sigurnosnim merama međunarodnog Centra za bezbednu kupovinu (SSC).

Sve informacije o aktivnostima i ponudi STOP SHOP-ova u Srbiji možete naći na sajtu www.stop-shop.com, na Fejsbuk i Instagram profilima, kao i na zanimljivom "STOP SHOP Kutku" kojem se pristupa očitavanjem QR koda.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA