Kada bajka postane stvarnost: Magija praznika na GAZPROM benzinskim stanicama

Novogodišnja čarolija je počela i to na GAZPROM benzinskim stanicama "Velika Plana" i "Novi Sad 16", uz druženje sa vernom pomoćnicom Deda Mraza, Sneguročkom

  • 2
NIS Foto: NIS

Ko je, zapravo, Sneguročka?

Sneguročka je jedan od ključnih aktera novogodišnjih praznika u Rusiji, tačnije - Deda Mrazova unuka koja zajedno sa njim deli paketiće svoj deci sveta. Ove godine Sneguročka je pravo iz Rusije stigla u Srbiju! Prema mitu, ona je napravljena od snega, odevena u plavu haljinu, plave kose sa ukrasom na glavi. Baš takva, bajkolika, daje posebnu magiju zimskoj bajci, a ove godine odlučila je i da obraduje posetioce na GAZPROM benzinskim stanicama i donese im duh prave zimske čarolije.

Naime, tokom vikenda na maloprodajnim objektima NIS-ovog premijum brenda GAZPROM, "Velika Plana" i "Novi Sad 16", Sneguročka je ugostila potrošače koji su svratili na benzinsku stanicu i imali priliku da uživaju u razgovoru sa čarobnom Sneguročkom.

Pored druženja i fotografisanja, posetioci su saznali od Deda Mrazove unuke kako da postanu onlajn članovi najvećeg programa lojalnosti u našoj zemlji – "Sa nama na putu" i kako da uz svega par "klikova" na mobilnom telefonu ostvare značajne uštede prilikom svake posete benzinskoj stanici NIS-a, čak i do 5,50 dinara po litru prilikom kupovine goriva.

Oni koji su propustili druženje sa vernom pomoćnicom Deda Mraza, moći će to da nadoknade i tokom narednih dana i to na različitim lokacijama, širom Srbije. Naime, Sneguročke možete sresti na nekoj od navedenih lokacija:

GAZPROM benzinskoj stanici "Krnješevci", na auto-putu Beograd-Šid, u ponedeljak, 27. decembra GAZPROM benzinskoj stanici "Novi Beograd" (čuvena Dejtonka), u utorak, 28. decembra GAZPROM benzinskoj stanici kod Starih Banovaca, na auto-putu Beograd – Novi Sad, u sredu, 29. decembra.

Iskoristite čaroliju Sneguročki – postanite onlajn član "Sa nama na putu" i uživajte u mnogobrojnim popustima i pogodnostima i u godini pred nama!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA