• 2
 ≫ 

Test ličnosti: Ono što prvo uočite otkriva koju osobinu krijete i čega se potajno plašite

, Telegraf
 ≫ 

Ptice, žensko lice, grane ili čovek sa lukom?

  • 2
Test licnosti

Foto: wallpapersden.com

Svako od nas ima svoj način na koji doživljava svet, poseban karakter, strahove, osobine koje pokazuje, ali i one koje krije kao "zmija noge".

Ovaj test može otkriti, na osnovu vaše percepcije koju osobinu skoro nikad ne pokazujete pred drugim ljudima i čega se potajno plašite.

Pogledajte ilustraciju na početku teksta i zapamtite šta ste prvo videli, a onda saznajte ili potvrdite vaše strahove i osobine koje krijete od drugih.

Žensko lice

 

Ljudi iz vaše okoline vas doživljavaju kao jaku osobu koja u svakom trenutku zna šta želi od života. Vi ste perfekcionista i ne dozvoljavate da se stvari odvijaju bez vaše kontrole.

Međutim, na kraju dana, vi ste običan čovek kojem je potrebna pažnja, ljubav i zagrljaj. Skoro nikada ne pokazujete svoju nežnu stranu, jer je plašite da biste mogli biti povređeni.

Ptice

 

Iako svima deluje da imate visoko mišljenje o sebi i da vas ne dotiču negativna mišljenja, realnost je ipak malo drugačija. Istina je da znate ko ste i šta ste, ali, s druge strane nemate dovoljno samopuzdanja i samopoštavanja kada ostanete sami u svoja četiri zida.

Plaši vas činjenica da nemate dovoljno hrabrosti da načinite prvi korak i ostvarite ciljeve koje toliko dugo želite.

Kako da prepoznate strahove i fobije i kako da ih prevaziđete?

 

Grane

 

Vi ste osoba koja živi od ljubavi i niko ne zna da voli kao što vi znate. U prijateljskim i emotivnim odnosima ste hrabri i uvek spremni na sve zbog voljene osobe.

Međutim, vaš najveći strah je da ostanete sami i da vas svi napuste. Zapravo ste vrlo nesigurni u sebe, ali svojom harizmom i šarmom to vešto prikrivate.

Čovek sa lukom

 

Vi ste spontana osoba i ljude privlačite energijom koju posedujete. Obožavate da izlazite i putujete, odnosno, pravi ste avanturista.

Ali, iako ste veoma društveni, istina je da zapravo najviše volite kada ste sami. Ne volite da se emotivno vezujete za ljude, jer ste vrlo nepoverljivi.

Vaš najveći strah je da vas neko izda, jer biste tad možda čak bili spremni i na osvetu.

Video: Ako u prvih 7 sekundi pogodite šta je na snimku svaka čast

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA