Test podsvesti: Izaberite sliku i saznajte poruku koju vam šalje Univerzum

Nekada svi imamo potrebu za podrškom, a posebno onom koju pruža nebo

  • 1
Svemir Foto: Pixabay

Nekada nam se učini da nam za naše namere i ostvarenje želja nedostaje podrška Univerzuma i da nam se baš zbog toga ne da da budemo srećniji i ispunjeniji. Pred vama je jednostavan test podsvesti sa četiri slike koje će vam otkriti poruku koju vam Svemir trenutno šalje.

Sve što je potrebno jeste da se zagledate u njih i prepustite intuiciji da odabere jednu, a onda u nastavku teksta pročitajte njeno značenje i šta vam Univerzum trenutno poručuje da vam je možda značajno činiti.

1. Kreativnost

Svemir Test Foto:Pixabay

Vi ste višestruko talentovana osoba i slika koju ste odabrali poručuje da je vreme da osvestite i ujedinite sve vaše talente kako biste postigli veliki uspeh na svim životnim poljima.

U stanju ste da vidite detalje koji mnogima promiču, što vam daje mogućnost da imate autentičan kreativni izraz.

Vaši talenti su povezani i oni zajedno čine ono što vi zapravo jeste. Vi ste verovatno trenutno fokusirani na samo jedan od njih, ali uspeh vas čeka kada ih ujedinite. Vrcate od kreativne energije koju je važno da upotrebite kako biste realizovali sve vaše talente i došli do najboljeg rešenja.

2. Skrivena podrška

Svemir Test Foto:Pixabay

Ako ste izabrali drugu sliku s leva na desno, ona vam poručuje da se Univerzum uvek pobrine da dobijete ono što je najbolje za vas.

Od vas se očekuje da ne donosite preuranjene zaključke o trenutnim okolnostima. Situacija u kojoj ste nije onakva kako vama izgleda. Vi želite jedno i ako ishod ne bude realizacija vašeg htenja, možda ćete biti razočareni i zatečeni.

Možete ćete misliti da je Univerzum napravio grešku, ali treba da znate da se ništa ne dešava slučajno i da je, u konačnici, ono rešenje koje ste dobili najbolje za vas.

Ako ste imali planove koji su iznenada propali u poslednji čas, znajte da je to sada za vaše dobro. Univerzum vam kroz to šalje blagoslov koji možda u ovom trenutku ne vidite, a čiju ćete vrednost spoznati kad prođe malo vremena.

Od vas se traži da otpustite predrasude i da imate vere da će vam Univerzum dati najbolje rešenje na najneočekivanije načine.

3. Manifestacija želja

Svemir Test Foto:Pixabay

Kod vas važi pravilo da ono što zračite to i privlačite. Ova slika govori da je na delu zakon privlačenja i da će vas zapljusnuti dobre okolnosti. Često vam se događaju sinhrociteti, a to vam pokazuje da ste na pravom duhovnom putu.

Za vas je jedino važno da spoznate jasno šta želite, jer ćete tom spoznajom to i dobiti. Ukoliko budete verovali u svoje želje i pustili da vas vodi srce, a ne razum, one će se zaista i ostvariti.

Osetićete sreću, ispunjenost i uzbuđenje kada shvatite da ste u potpunoj harmoniji sa Univerzumom koji vam šalje jasne poruke i podržava ostvarenje vaših snova.

4. Napustite zonu komfora

Svemir Test Foto:Pixabay

Slika koju ste odabrali poručuje vam da je vreme da napustite svoju zonu komfora, "poznati teren" i upustite se u avanturu ispitivanja nepoznatog i novog.

I pored toga što mu niste skloni, hazarderstvo je nešto što Univerzum u ovom trenutku očekuje od vas i šalje vam poruku da je vreme da počnete duhovno da rastete i otvarate nova poglavlja u životu.

Od vas se traži da  iskoračite iz onoga što vam je do sada bilo uobičajeno.

Ne možete da proširite vidike i doživite nova iskustva, ako nastavljate sa istom svakodnevnom rutinom. Uradite nešto novo - upišite kurs jezika, započnite neki novi posao, napravite novi poduhvat na bilo koji način.

To će vam omogućiti da steknete nova iskustva, koja su preduslov za duhovni rast i ispunjenost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA