Brzo rešenje za vaš dom: Najbrži način da osvežite ili promenite boju fuga

Umorni ste od čišćenja fuge, prostora između pločica? Tvrdokorne naslage, prljavštinu i buđ je jako teško očistiti

  • 0
Flomaster za fuge Foto: Promo

Najbrži i najjednostavniji način da osvežite ili promenite boju fuga

Nema potrebe da se trudite pokušavajući da izbelite stare, prljave fuge. Flomaster za fuge je najbrži i najjeftiniji način da promenite ili osvežite njihovu boju. Pokrivna moć ovog flomastera je 53 dužna metra fuge prosečne širine. On prekriva sve mrlje, brzo se suši i ima antibakterijsku formulu protiv buđi. Ujedno, to je i najefikasnije rešenje ukoliko želite da promenite boju fuge, a dostupan je u beloj, bež i sivoj boji.

Flomaster za fuge ima ogromnu prednost u korišćenju jer pored toga što je netoksičan i bez isparenja i mirisa, ovaj marker je vodootporan i eliminiše bakterije. U svojoj jednostavnoj primeni veoma je precizan i postojan, a fuge na vašim pločicama imaće svež i trajan izgled. Primena flomastera štiti fuge od propadanja i promene nijanse, jer tečnost u njemu sadrži silikonska veziva koja pružaju otporan završni sloj.

Flomaster za fuge Foto: Promo

Ukoliko želite da osvežite ili promenite boju fuga keramičkih pločica u kuhinji ili kupatilu, marker za fuge je najbolje rešenje! Vrlo je efikasan u prekrivanju nesavršenosti i mrlja na fugama, a takođe i pogodan za upotrebu u vlažnom okruženju.

Primena flomastera za fuge je veoma jednostavna. Najvažnije da površina pre nanošenja bude dobro očišćena i suva i da pratite uputstvo za upotrebu. Lako se koristi i ima zamenljivi vrh (od fiber vlakana) koji može dospeti i do jako uskih fuga. Ukoliko se njime tretiraju tanke površine, dovoljno je vrh umočiti u vodu, čime postaje fleksibilan za primenu kod različitih fuga. Za veoma široke fuge predlog je da se najpre flomasterom pređe – oiviči deo fuge uz same pločice, a potom i središnji deo fuge. Eventualni višak premaza pri nanošenju može se lagano obrisati vlažnom krpom sa pločica. Nakon 1-2 sata bićete iznenađeni rezultatima i efikasnosti koju poseduje marker za fuge.

Flomaster za fuge Foto: Promo

U najvećem broju slučajeva jedan nanos je sasvim dovoljan i u normalnim uslovima korišćenja premaz će trajati godinama. Dizajniran je tako da samim vrhom može dospeti do veoma uskih fuga. Flomaster sadrži premaz na vodenoj bazi, netoksičan je i ne proizvodi nikakva isparenja pri nanošenju.

Takođe, veoma važna odlika ovog proizvoda ogleda se u tome što je idealan za prostorije koje se ne provetravaju, a površine tretirane njime sigurne su i za decu i kućne ljubimce. Naravno, posle nanošenja je neophodno sačekati da se premaz osuši.

Flomaster za fuge idealan je pomoćnik vašeg domaćinstva, a svakako je najbolji saveznik u čišćenju i održavanju keramičkih pločica u vašem domu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA