Evo ko je Beograđankama prvi čestitao 08.mart

3.000 razloga za osmeh

  • 0
UniCredit, 8.mart Foto: UniCredit

Sve Beograđanke koje su danas prošetale Novim Beogradom imale su razloga za osmeh, jer osim što se ovog dana obeležava Međunarodni dan žena, čestitka je stigla i sa jedne možda malo neočekivane adrese – od UniCredit Banke!

Na novoizgrađenoj kuli Westa 65 do sada su stizale najrazličitije poruke ohrabrenja i podrške, ali ovo je prva ove vrste i prva od jedne banke. Naše sugrađanke su sa iznenađenjem i osmehom dočekale ovaj lep gest pažnje, ali i izrazile odobravanje što pored njihovih najdražih još neko misli na njih i daje primer osnaživanju žena u našem društvu.

UniCredit, 8.mart Foto: UniCredit

UniCredit Banka inače je poznata kao kompanija koja izuzetno neguje i zalaže se za principe rodne ravnopravnosti, koju su suštinski i dostigli obzirom da 68% zaposlenih u ovoj Banci čine žene, dok su one u Izvršnom odboru Banke procentualno zastupljene sa 67%.

Pored ove iznenadne čestitke, UniCredit Banka ovog marta spremila je još jedno iznenađenje za sve svoje buduće klijentkinje u vidu poklona dobrodošlice od 3.000 dinara, koje na svom računu u periodu od 07. do 31. marta mogu očekivati sve zainteresovane dame, a koje u ovoj Banci otvore paket račun Gold, obave jednu transakciju Mastercard Gold karticom u bilo kom iznosu i aktiviraju mbanking aplikaciju. Pored toga, ovaj mali osmomartovski poklon očekuje i one klijentkinje koje apliciraju za Flexia Mastercard kreditnu karticu i obave jednu transakciju karticom u bilo kom iznosu.

Iako je 08.mart tradicionalno u znaku poklona, najlepši su oni koji vam izmame osmeh na lice. Kom osmomartovskom poklonu ste se vi najviše obradovali?

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA