Adidas i Sport Vision zajedničkom kampanjom pokreću i motivišu žene

Specifične potrebe ženskog tela pri odabiru sportske opreme jedan su od prioriteta čuvenog sportskog brenda adidas

  • 1
Adidas i Sport Vision Foto: Adidas

Vođen informacijama da čak 90 odsto žena nosi pogrešnu veličinu grudnjaka, adidas je dizajnirao najnoviju liniju sportskih grudnjaka namenjenih različitim oblicima ženskog tela, ali i za različite sportove. Kako i samo ime kampanje kaže "Support is Everything", podrška ženama ni ovoga puta neće izostati.

U sklopu kampanje, uz kupovinu sportskog grudnjaka iz najnovije adidas BRA kolekcije u Sport Vision radnjama u TC Ušće, Galerija Belgrade, Delta City, u Nišu, Novom Sadu kao i na njihovom sajtu adidas bra revolution | Sport Vision, svaka žena dobiće vaučer za besplatan ultrazvučni pregled dojki. Pregled će moći da se obavi u MediGroup dijagnostičkom centru Slavija, jednoj od najkvalitetnijih privatnih medicinskih ustanova u Srbiji. Ceo program kreće u petak, 18. marta i trajaće do isteka zaliha, a vaučere je moguće iskoristiti u narednih 12 meseci, odnosno do marta 2023.

Adidas i Sport Vision Foto: Adidas

-Pitanje udobnosti tokom sportskih i dnevnih aktivnosti jeste važno, kao i kvalitet onog što se nosi. Sa druge strane pogrešan izbor sportske opreme, odnosno sportskog grudnjaka veoma utiče na performanse žena tokom treninga, donosi im nelagodu i bol, ali i umanjuje postignute rezultate i utiče na samopouzdanje žena. Nemački brend adidas i Sport Vision se godinama kroz svoje zalaganje trude da menjaju živote ljudi na bolje i biće nam veliko zadovoljstvo ako uspemo da ovom akcijom damo svoj doprinos u očuvanju zdravlja žena. Zajedno možemo da napravimo velike stvari - rekla je Anja Dmitrović, direktorka marketinga Grupe Sport Vision.

Adidas i Sport Vision Foto: Adidas

Nova kolekcija sadrži grudnjake za svaki dan, za jogu, pilates i druge aktivnosti niskog do srednjeg intenziteta, zatim grudnjake dizajnirane da pruže bolju podršku tokom visoko-intenzivnih treninga ili nekog drugog intenzivnijeg sporta, poput trčanja. Kako biste odabrale idealan sportski grudnjak u Sport Vision radnji od 18.3. do 20.3. u Galeriji Belgrade, odnosno od 25.3. do 27.3. u TC Ušće, u periodu od 14h do 21h, čeka vas stručno lice iz adidasa koje će vam pomoći da odaberete adekvatan model i da osigurate sebi udoban trening u kom ćete napokon bez ometanja uživati.

Cela kolekcija dostupna je u Sport Vision u radnjama TC Ušće, Galerija Belgrade, Delta City, u Nišu, Novom Sadu kao i na sajtu adidas bra revolution | Sport Vision.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA